Jennifer sandström

Åtta års bloggande.

Allting började när diadem och stora halsband var hett, jag ganska nyss upptäckt det här med smink och det enda vi gjorde om somrarna var att cykla runt i Gällivare på våra damcyklar. Året var 2006 och det var då bloggen började och där skrevs sånt här “Nu sitter jag här och checkar lunar och msn…”

DSC03107 DSC03721DSC03037
Här är alltså Jennifer 14 år. Inte coolast i stan och fett osäker. Men det var en kul tid. Kul tidig tonår, utan fester och alkohol (något de coola katterna i stan pysslade lite mer med). Hur som helst. Tänkte göra en liten lista på temat blogg.

Vad är det roligaste med att blogga?

Att få inspirera. Det var aldrig egentligen tanken, men genom åren har så otroligt fina kommentarer och mail trillat in då och då – och det känns väldigt häftigt. Jag skriver blogg för att jag har ett behov av att uttrycka mig i skrift och att det sedan finns några som läser och även inspireras, det är nog det roligaste med att blogga!

Vad gör min blogg speciell?

Är den speciell? Jag vet inte. Jag är ju såklart en unik person och min blogg är väl också en unik blogg… Kanske att jag har gjort det här så länge? Att det är en hobby som fortfarande känns kul? Sen tycker jag att ni som läser känns väldigt lojala och fina.

Hur ser min blogg ut om ett år?

Bloggen håller nog samma stil, men jag bor förmodligen på en annan spännande plats i världen och vad jag pysslar med just då får vi se.

Vilket är mitt bästa inlägg?

Jag har fyra bästa inlägg, de inlägg som fått bäst/mest respons, besök och “likes”, i följande ordning med det bästa placerat sist (klicka på dem för att läsa inläggen om ni vill):
Därför älskar jag jobbet i hemtjänsten. 
Ett öppet brev till alla otrogna.
Ett år utan smink. 
Finlands bästa uppfinning. 

Vilka andra bloggar inspirerar mig?

Elaine har alltid varit en stor inspirationskälla bloggmässigt och även allmänt. Jag har alltid imponerats av Blondinbella och tycker det hon gör är ballt. Och Coffeeworld är en annan favorit som ger sådan mysig inspiration med sina magiska inlägg. Paret med bloggen Sunshine stories som bor på Sri Lanka inspirerar mig också.

FÖLJ:

2 svar

  1. Gud vilket roligt blogginlägg om bloggandet =) O tack för tipset pa dina fyra inlägg, annars hade jag missat de tva överst listade.
    Söta foton ocksa BTW ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.