Jennifer sandström

Be bold.

Sitter på bibblan och gäspar. Älskar att ha i uppgift att läsa en kort roman, men, jag blir så trött av att läsa. Det spelar ingen roll om det är sommar eller vinter, varmt eller kallt, vid ett skrivbord eller en säng, ge mig något att läsa och ganska snart kommer jag vilja ta en powernap. Det behöver inte alltid vara att jag läser heller. Kan göra vad som helst… Jag har alltid uppfattat mig själv som tröttare än gemene man (kvinna) och funderat på om det kan vara det ena eller andra, men inte kommit fram till någon egentlig slutsats. Oh well.

Det här var tidigare idag. Vårt minimalistiska lilla hem är rätt stökigt för tillfället. Och klockan är alltid tjugo i fyra. Vi kallar det för konst, att ha en klocka utan batterier.

IMG_1476.JPGIMG_1475.JPG

Glad var, är, jag idag också. Det blev plötsligt mer att göra på jobbet så i veckan blir det en hel del jobbtimmar. Fick i uppgift att kontakta en advokatbyrå. Och det känns lite, skrämmande? Men coolt. Advokater är häftiga men känns också så himla formella. Jag är inte van att diskutera så höga belopp när det handlar om pengar heller. Framför allt vet jag inte hur man för ett samtal med en advokatbyrå (särskilt inte när det hastigt och lustigt ringer till en), men hey, övning ger färdighet. Och, de verkar allihopa otroligt tillmötesgående.

Just det hörni, mitt mantra för dagen: be bold. Jag tror jag varit rätt bold idag, när situationen krävde det. Det är något jag strävar efter att vara. Ni vet, våga drömma, våga satsa, våga ta sig an en utmaning. Våga tro.

be bold

När vi snackar om att vara ‘fearless' så är det dock viktigt att påpeka det Tove Jansson en gång yttrade, det är ingen konst att vara modig – om man inte är rädd! Som jag brukar säga, det är ok att vara rädd så länge man inte låter det hindra sig.

Så. Nu ska jag och min bok socialisera någon timma till sen ska jag och min bf gå till gymmet.

FÖLJ:

3 svar

  1. Att vara modig är att göra något trots att man är rädd. Är man inte rädd är man bara dumdristig :)

    Vilken fin lägenhet ni verkar ha, jag saknar riktigt trägolv och lister… Själv bor vi i en skokartong på 33 kvm, två personer och två hundar… Läget är dock perfekt så det får duga trots avsaknaden av riktigt golv och riktiga dörrar!

  2. Klok dam, den där Jansson. O klok dam bakom denna blogg också ;-)

    Spännande med jobbet! Tycker också att det känns jobbigt att ta kontakt med vissa yrkesgrupper/personer. Min erfarenhet är att det bästa är att ta tjuren vid hornen o göra det direkt. Ofta är de inte så farliga som man inbillar sig. O det bästa är att det känns mindre o mindre läskigt för varje gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.