God natt

Läget just nu:
IMG_1478.JPG
Det här är Mumins tshirt. Som har ett tryck av Helsingfors hockeylags logga. Stor och supermysig tshirt som jag går runt i hemma om kvällarna och sover i i när det är lite kallt.

Vi får höras mer i morgon. Halsen känns sådär som om jag ska bli sjuk så ska sova nu. Men jag har haft ett super-immunförsvar på senaste så känslan brukar försvinna tills nästa dag. Peppar peppar. Kan det vara träningen som stärker immunförsvaret så? Jag brukade vara sjuk jämt förut.

I morgon får ni förhoppningsvis lite middagstips och popcorn-tips och kanske något annat kul.

Puss och kram och sov gott och dröm sött osv.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

1 kommentar

  1. 27 november, 2014 / 23:21

    Längtar redan efter morgondagens inlägg och popcorn tipsen! Mitt bästa tips är popcorn och dipp, hur gott som helst och lite hälsosammare än chips och dipp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?