Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Profilbild.

Innan jul så hade vi fotografering på kontoret och tog både profilbilder och diverse gruppbilder. Det är alltid kul/spännande att fotas i en uppbygd studio av någon som vet hur man hanterar en kamera och med häftiga blixtar och skärmar som ordnar perfekt ljus. Det tog ett tag innan vi fick bilderna, men tillslut kom de och nu så passade jag på att byta bild på min LinkedIn. Det skulle vara kul att gå ännu mera loss i en fotostudio och ta till exempel en bild som kunde fungera som blogg-header, den jag har nu är möjligen lite väl basic/tråkig??

Huvudet på sne och handen i midjan, svårt att låta bli – det liksom kommer automatiskt. Fotografen kämpade med att försöka få mig rak… :)

Jag lyssnade också på ett podcast-avsnitt idag från Bloggbusiness med bloggaren Nevnarien – blev ännu mer inspirerad (särskilt när man kollar hennes blogg!!) till att ta tag i det och faktiskt börja gå ut och foto mer spontant, bland natur och sånt. Vad behöver man för pepp och spark i baken för att komma igång?  

FÖLJ:

8 svar

 1. Jag tycker det är svårt att bara gå ut planlöst och tänka “nu ska jag fota någonting”. Det fungerar ofta inte för mig utan jag måste ha ett uttalat mål, ett litet projekt att “slutföra” eller ha någon sorts kreativ känsla i huvudet.

  En sak som jag testade för några år sedan var att begränsa mig. Istället för att ta med hela kameraväskan med tre gluggar ut så tog jag hus och en lite svårare glugg med mig, i det här fallet makroobjektivet, som i sig kräver lite tankeverksamhet och fokus (höhö). Det var det jag hade att spela på och så gav jag mig själv en timme bland snökristaller och i minusgrader. Det var en av de roligare sessionerna jag hade på bra länge, den där eftermiddagen. :)

  …och sex år sedan tydligen. Tiden går fort, osv.

  http://www.dryden.se/2010/01/med-kaffe-som-kicker/

  1. Åh med DRYDEN! Tack för tipset. Det känns ganska vettigt – att ha ett mål ja, annars är det nog lätt att man tröttnar nästan direkt. Jag måste klura på vad för mål jag kan ha. Vill på något sätt fånga känslan. T.ex. när solen går ner, det är SÅ vackert och vill för alltid spara den minnesbilden…
   Du lyckades väldigt bra med dina snöbilder – själv måste jag börja med att jobba med den lilla kameran jag har, som inte har några övriga objektiv eller liknande ;)

 2. Älskar huvudet på sned och handen i midjan! Satan så snygg du är Jennifer!

  <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.