Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Is & bastu.

Älskar att ta vara på vintern när den väl är här. Till exempel genom att gå till en isbana efter jobbet och åka skridskor tillsammans med ett par kollegor. Vårt kontor ligger inte så långt ifrån Tapiola och de har en perfekt is mitt i centrum så dit åkte vi! Vid 17-tiden var där bara ett par andra barn och vi. Vi åkte varv efter varv med solnedgången som sällskap och tyckte att det här med vinter var rätt fint ändå – nu när det verkligen känns att det börjar bli ljusare dagar. Och så fikade vi varm choklad och en kaka i det lilla caféet intill.

 
 

Vad som passar ännu bättre att avsluta en sådan aktivitet med är såklart bastu! Så vi åkte hem till Tanja då hennes lägenhetshus har en pool med bastu!! Hur trevligt? Så trevligt! Det var tydligen poppis på 60-talet och vissa hus har kvar konceptet. Jag skulle älska att kunna gå ut från min lägenhetsdörr i princip iklädd handduk och traska till poolen för en simtur sådär spontant en morgon eller kväll. Simning är för övrigt en aktivitet jag önskar jag utövade oftare. Skulle också hemskt gärna vilja besöka den vackra naken-simhallen i Helsingfors. Den är så galet vacker (och man måste inte vara naken, men man får) – måste ta mig dit snart. Vem är på ett besök måntro, Lisa? Lina? Tanja? Andra kollegor? Frida? Vilka fler här i Helsingfors-trakterna läser bloggen…?

Hur som helst så var skridskor + bastu (med pool) = vinnande koncept en onsdagskväll i februari.

FÖLJ:

6 svar

  1. Dit skulle vi åkt under mitt besök i Helsingfors. Jag som älskar simhallar. Får ta det nästa gång :)

  2. Nakensimhall var ju helt klart annorlunda! Bastu gillar jag inte alls (hoppas inga finnar lyssnar nu). Alltså jag har försööökt, men det är ju liksom… jättevarmt? Nej, jag fattar inte… (Jag är skåning, jag skyller på det!)

    1. Bastu som är så fantastiskt :) ni får komma till “mitt” bad så ändrar ni er nog :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.