Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Populära blogginlägg i juletider & vintertider

Det är alltid lite spännande att spana in Google Analytics och se vilka gamla inlägg som folk som google-söker plötsligt hittar till. Särskilt såhär när säsongerna ändras så märks även det på vilka inlägg som besöks flitigast. Jag tänkte dela med mig av de som är populärast just nu, såhär när julen nalkas och det är vintersäsong.

pc00edmxodi-annie-spratt

De populäraste inläggen på bloggen just nu:

Besökare från Google och inläggen är i ordningen populärast först.

Mitt inlägg om världens bästa vinterskor får mycket trafik under dessa månader. Huruvida de verkligen är de bästa vinterskorna kan dock diskuteras. För mig fungerar de bra i alla fall och är nu inne på sin 3:e säsong, fortfarande i bra skick!

Ett gammal recept på köttbullar har google-besökare också börjat hitta till i år. Det är pappa Göran som delade med sig av receptet till mig när jag skulle bjuda min blivande pojkvän (Mumin alltså) på köttbulls-middag i München. Och ja, köttbullarna måste ha varit bra med tanke på hur det gick sen.

Ett inlägg om finsk julmat tycks också dra lite trafik. Finsk julmat innehåller betydligt mer grönsaker (i form av ugnslådor…) och betydligt mindre kött än den svenska julmaten. Jag ser riktigt mycket fram emot den svenska julmaten i år!!

För tre år sen bloggade jag om julklappar till resenären och nu i julklapps-tider kan jag tänka mig att det är något som folk googlar på. Där finns inspiration att hämta för den som vill ge bort något till den som älskar att resa!

jp5rutrnaes-mark-rabe

Mitt inlägg med tips på Netflix-filmer får en del besökare, mörkret och kylan gör det mer än legitimt att ligga inne och titta på filmer och serier! Jag undrar dock hur aktuellt själva inlägget är längre, med tanke på att Netflix byter ut sitt utbud kontinuerligt? Kanske borde gå in och uppdatera det emellanåt… :)

Mina restips i Kerala är också populärt just nu – kan tänka mig att det är många som reser till Indien nu över julen.

Slutligen är det ett inlägg med tips på julklappar för honom som lockar besök från Google. Själv funderar jag och Mumin på om vi ska ge varandra något att göra tillsammans den här julen. Det känns som en bra idé tycker jag!


Till er som också bloggar – vilka blogginlägg trendar hos er just nu med tanke på julen och vintern?

Bilder: Unsplash.com


Ps. Om du inte vill missa några inlägg eller spara inlägg du gillar så får du gärna följa mig på Bloglovin'.

FÖLJ:

2 svar

    1. Det är ju så roligt att kika runt i GA ja ;) Aaah, ni får se till att blogga om lite juliga destinationer till nästa år? Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.