Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Pinchos i Göteborg.

Den omtalade tapas-restaurangen Pinchos. Som finns på tre ställen i Göteborg och i andra random städer runt om i Sverige, dock ej ännu i Stockholm. Igår var det dags för ett premiärbesök där, och det blev Pinchos vid Avenyn!

Så vad tyckte jag då om restaurangen Pinchos och dess tapas?

Restaurangen är skitmysig, verkligen! Gillar all inredning och dekor. Särskilt påfågelstemat vid toaletterna, haha. Så ett bra första intryck.

Och varför är just den här tapas-restaurangen så speciell? Jo, menyn hittar du när du laddar ner deras Pinchos App! En toppenbra affärsidé ur många synvinklar: sparar personalkostnader, ökar effektiviteten och även försäljningen då det är så smidigt att beställa eftersom du gör det direkt i appen.

Från ett kundperspektiv då? Jag fullkomligt älskar att du kan se vad du beställer. Maten serveras lika snyggt och exakt så som bilderna visar. Det var kanske det bästa med alltihop. Sen är det en app trots allt, och vissa funktioner laddade väldigt långsamt. Att betala i appen var himla smidigt, jag är ju inte den som är rädd över sådana moderniteter. Däremot att beställa efter kyparen tog himla tid. Betalar man med appen får man också en gratis tapas nästa gång för varje 300kr man handlar.

Mitt sällskap för kvällen var också extremt trevligt. Internetkompisen Jessika och hennes England-vän. Hur vacker är hon inte?

Och hur vackra är inte också dessa?

Sötpotatis-fries! MÖMS! Älskar också saker som serveras i små hinkar, eller på andra roliga och kreativa sätt.

Vi avslutade middagen med cocktails. Närmare bestämt mojitos. Jag var lite tråkig och tog en klassisks men tjejerna tog rabarber och de var riktigt goda. Tips! Cocktails på Pinchos alltså. De serverades i gulliga små glas med handtag också. Ja sen delade vi på en karaff sangria till maten också – det är ju ett måste. Vem älskar inte sangria?

Så allt som allt, summan av kardemumman, sammanfattningsvis… Vad ska jag ge för betyg till Pinchos? Jag har knappt nämnt maten?! Kanske för att det är så mycket fokus på annat. Det är en “kul upplevelse”, det är ball inredning och en nice restaurang. Men ärligt talat är maten i sig inte bland de bättre tapas jag ätit. Det var ok, det var gott liksom – men det var inga kulinariska wow-upplevelser.

Så mitt betyg blir: 3 av 5 ballonger!

Absolut värt ett besök och de har väldigt spännande rätter! Men ett tips till er Pinchos, step it up i köket!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.