Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Möhippa på spa.

Som vi väntat på denna dagen! Tisslat och tasslat och varit nära på att blow it all. Men vi klarade det och idag fick vår älskade Rut, den blivande bruden, en magisk överraskning! Ja det är magiskt även fö mig, att få hänga med mina fantastiska vänner. Så glad att vi, två år efter examen, utspridda över hela Sverige/världen, fortfarande håller ihop.

Vi intog Falkenberg Strandbaden och har myst här hela dagen.

  
      

OCH VI BADADE I HAVET! Trots att det var så himla kallt. Det var kul.

       

Älskar att relaxa på spa, somna till lite, vakna igen och bara njuta. Känna lyckan. Relaxad i hela kroppen, typ varenda cell. Och inse att livet är så himla fint! 

Nu är det dags för middag. Puss!

FÖLJ:

3 svar

  1. Så mysigt att ha ett gäng :) jag har visserligen en del fina vänner men de kommer från olika perioder i livet och känner inte varandra. Saknar att ha ett kompisgäng just för större tillfällen som möhippa, högtider eller att resa med :/ I de sammanhang jag befunnit mig i har det liksom aldrig funnits nåt gäng jag hittat in i som har hållit ihop efteråt, lite tråkigt. Tänker att det blir allt viktigare ju äldre man blir, för vet ju hur mycket kul vi har haft med våra familjekompisar, som i grunden är kompisgäng mina föräldrar haft (från högskolan bland annat).

    1. Ja, det är inte helt enkelt det där, inte alls. Och särskilt inte när man har dessa normer som präglar oss. Högtider som ska firas med “ett gäng”, möhippor som ska anordnas och så vidare. Trist att de ska få en att tycka det är jobbigt liksom. Så himla bra att du har andra fina vänner i alla fall <3

  2. Pingback: Bröllopsdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.