Jennifer sandström

Hur min höst ser ut.

Den 31 juli, det vill säga om typ en vecka, tar min anställning på STS slut. Kapoff! Bara sådär liksom. Den här våren har varit lång samtidigt som den gått snabbt. Det har varit extremt lärorikt på många plan och samtidigt riktigt kul! Jag har fått vara på ett företag som erbjuder resor för ungdomar och jag kan inte tänka mig en mer inspirerande produkt! Jag har haft utbildningar för massvis av människor, pratat med kunder (föräldrar) vars barn missat ett flyg, fått lösa situationer snabbt, varit serviceminded och älskat att dela mina idéer gällande allt. Jag har också rest med barn till England och hjälpt elever som ska till Tokyo att bli incheckade, stått på Gothia och pratat om vårt fotbollsläger och så vidare, utöver all rekrytering, administration och koordinerade av ledare och alla resor.  

 

En bild från i vintras när jag precis börjat på nya jobbet!

Och hur min höst ser ut? Det vet jag faktiskt inte. Det får vi se. Förhoppningsvis vet jag mer om några veckor. Jag vet så mycket som att det kommer lösa sig? Som man säger, för det gör det ju. I jobbsökardjungeln är det också viktigt att komma ihåg – företagen behöver mig lika mycket som jag behöver dem! Även om de må vara fler som står på kö till företagen än företagen gör till oss arbetssökanden. But still, en anställning är ju en win-win. 

Inatt drömde jag dock att jag flyttade till Tokyo. Det är kanske inte vad jag har tänkt mig i höst. MEN MAN VET ALDRIG.

FÖLJ:

13 svar

 1. Vad spännande med en höst som är som ett vitt papper. Helt redo för nya äventyr och möjligheter.
  Skulle du kunna tänka dig att flytta tillbaka till Finland under tiden eller blir du kvar i Gbg? :)

 2. Tror det sistnämnda är viktigt att påminna sig om när man är uppe i allt! Jag är i samma sits med hösten som ett blankt blad – massor av möjligheter såklart men också massor av ovisshet. Men som du säger – allt löser sig!

 3. Fantastiskt att ha det som en bok med tomma sidor :) men jag tycker allt att du ska stanna i Göteborg så jag får träffa dig under hösten också <3

   1. Ja det kan vi göra! :) låter som en bra deal för mig om du åker någonstans också faktiskt :) <3

 4. Åh vad jag gillar din blogg . En av få som inte har svävat iväg i reklaminlägg eller sponsorer-inlägg. Älskar din variation på vardag och din syn på livet . Du är go att följa helt enkelt . Ha en fin fortsatt sommar <3

  1. Sanna du är ju helt magiskt gullig! Tack så hemskt mycket för den komplimangen – den värmer i den här kyliga sommaren! Hoppas du också har det så bra resterande av den lilla sommaren vi har. <3

   Ps. Pinchos-inlägget jag just postade är inte sponsrat utan bara en uppriktig recension ;)

  1. Haha jag vet faktiskt inte? Aldrig varit arbetslös :) förhoppningsvis har jag ett jobb efter semestern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.