Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Pepp för Elaines föreläsning.

Har lyssnat på gammal musik (ni vet, the Beach Boys, Dire Straits, The Cure, Queen osv) hela morgonen/dagen samtidigt som jag pluggat lite engelska och ägnat flera timmar åt att plocka bland mina kläder. Har lyckats fynda en hel höstgarderob i min röra, behöver bara: ett vitt linne, svarta jeans, ett bälte och ljusa skor i läder.
IMG_0455.JPGMin skinnjacka har hängt med i åtta år men jag har väl mer eller mindre insett att jag inte passar så bra i skinnjackor öht. Så den få stanna hemma tillsvidare.

Just nu känner jag mig som 70+ med ryggont från igår när jag stod halvböjd hela dagen med mina klädlådor + hjälpte mamma att flytta. MEN jag är så pepp för ikväll – min moster skulle nämligen på Elaines föreläsning ikväll och det fanns biljetter kvar, så gissa vem som hänger med? Jag såklart. Föreläsningen är ämnet Vardagsmakt och då har jag läst boken gissar jag att det kommer bli en perfekt recap.

Vi hörs sen!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.