Jennifer sandström

Internetsysterkärlek & I believe in miracles.

Alltså Elaine är en helt magisk donna!

IMG_0478.JPG

Jag fick upp ögonen för den är framgångsrika och jordnära kvinnan när hon föreläste i Jönköping på högskolan hösten 2010. Som den bloggfantast jag var fann jag hennes relativt nya och relativt lilla blogg. Little did I know att hon skulle bli så pass stor i bloggvärlden – och det har varit en häftig resa att följa. Jag började kommentera hennes blogg och det mest beundransvärda är att hon är lika fantastiskt nu som då på att svara på kommentarer och kommunicera med sina bloggvänner!

Sedan råkar hon vara en jäkel på sin grej att Snacka Snyggt och skriver lika snyggt. Jag blev överöst med hennes böcker varav den enda jag läst redan är Vardagsmakt. Rekommenderas starkt, särskilt till dem som sett föreläsningen och gillade den. Böckerna är mer djupgående och tar längre tid att läsa så all information hinner sjunka in. Det är så kul att se hur man automatiskt börjar använda maktstrategierna i sin vardag efter att ha läst boken! Utöver hennes böcker rekommenderar jag varmt bloggen – daglig dos inspiration och underbara läsare med en väldigt behaglig atmosfär i kommentarsfältet.

IMG_0470.JPG

IMG_0472.JPG

IMG_0475.JPG

Solen gick ned medan Mrs Eksvärd gick igenom de tio maktstrategierna och jag sneglade mot fönstret och tänkte att det här var en fantastiskt fin kväll minsann. Sjukt svag för solnedgångar och inspirerande människor.

Är väldigt tacksam för den här internetsysterkärleken – är det inte rätt ballt ändå? Att man kan följa varandras liv, inspireras och utbyta erfarenheter över nätet. Man lever på sitt liv på olika håll men har alltid en viss connection där. Det är fint tycker jag!

I believe in miracles har varit dagens mantra och det känns verkligen så idag. Föreläsningen och värmande kramar från Elaine! Sen ringde även min gamla väninna Lisa ifrån Gällivare och senare pratade jag med Frosten – små guldklimpar och mirakel i livet som gör det så magiskt!

FÖLJ:

8 svar

  1. Vilken härlig text du skriver. Vilken härlig kväll, vad mysigt att ni fick kramas lite. Har varken vart och lyssnat på henne eller läst boken men ska göra det så snart min vardag blir lite lättare från allt jag har att göra. :)

    Ha en fin dag

  2. Åhh va avis jag blir på dig Jennifer, vill så gärna höra Elaines föreläsning igen.

    Härligt att se er två på samma bild, har följt er båda ganska länge nu och hittade hit tack vare en av dina kommentarer på hennes blogg. Det är jag idag väldigt glad över!

    <3

  3. Synd att jag inte kunde gå, hade varit roligt att höra bästa Elaine och kanske säga hej till dig på kuppen! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.