Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Paus

Jag öppnade min kalender och upptäckte att det var en vecka sedan jag bloggade. Jag bloggar och har alltid bloggat väldigt mycket på impuls och aldrig följt någon plan eller varit särskilt strukturerad. Men trots detta brukar jag kunna uppdatera hyfsat regelbundet utan desto längre uppehåll. Så vad hände? Lite roliga grejer hände, vänner, en helg i Åbo (var lite trött efter den fredagskvällen och födelsedagsfirandet av min vän Jasmin), och så även en mindre trevlig matförgiftning söndagen till ära. Huh, man glömmer alltid hur hemskt det är att må illa. Och det slog ut mig totalt denna måndag. Så jag hoppas vara på benen i morgon igen och återgå till livet och alla trevliga måsten som väntar (inte ironisk alltså, det är mestadels trevliga måsten som jag har på min to do-list).

På ett av alla mäktiga skepp i Åbo under helgens Tall Ship Races.

Anyway, det känns lägligt såhär i sommar- och semestertider att ha ett lugnare tempo på bloggen. Jag har dock uppdaterat lite på min facebook med tidigare inlägg som känns passande nu på sommaren. Om ni vill ha lite tips och inspiration tills jag är tillbaka på banan med nya inlägg här kan ni spana in dessa:

Om ni inte redan gör det så får ni hemskt gärna gilla min Facebook-sida: Jenn – Forever Abroad, skulle uppskatta det massor! :)


Vi hörs snart igen, jag har bland annat en guide till Milano på gång och fler bilder från helgens äventyr att visa.

FÖLJ:

8 svar

 1. “Skönt eftersom jag inte läst på några veckor och måste ta igen allt” tänkte jag haha. Ha en härlig sommar <3

  1. Haha, exakt det jag också tänker – att ni fina läsare inte hänger så mycket framför skärmar och bloggar just nu. Så vad fint att få det bekräftat ;) Tack och detsamma Johanna <3

 2. Märker samma “syndrom” såväl som bloggare och bloggläsare… Det går sannerligen i sakta mak nu på sommaren – och lite skönt är det, tycker jag! Krya på dig, otäckt med matförgiftning!

  1. Vad skönt att höra att vi är flera Sanna, mindre press och mer sommarnjutande helt enkelt ;) Och tack!

 3. Sommar är sommar som är semester. Ambitonen kan vara hög men samtidigt har vi ju faktiskt också rätt att stänga av ett litet tag. Visst kan man schemalägga och allt det där men jag tycker vi kan låta det vara sommar.

  Tycker det är bra att det händer när det händer.

  1. Tack fina du! Gillar hur du beskriver det. Hoppas att du också har lite sommar och semester mellan varven! :)

 4. Fy, så jobbigt med matförgiftning! Hoppas du är på banan fort igen. Men ta det lugnt med bloggen. Jag har inte täta uppdateringskrav själv. Hellre kvalitet än kvantitet, brukar jag tänka för egen del. Men menar absolut inte att din blogg har något annat är kvalitet! :)

  1. Ja det gick över snabbt igen tackolov! :) Och tack för fin kommentar Anna – bra påminnelse också, alltid kvalité först <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.