Jennifer sandström

party hard

Ah maaa gaaad, lite så kände jag idag. Efter gårkvällen. Som var hysteriskt rolig. Enorma mängder alkohol, ett par minnesluckor och massor av skratt. Eller ja vi har skrattat mest idag åt allt kul som hände igår. Australien är verkligen partyplatsen number one så tänkte att det är lika bra att embrace (svenska ordet för det? förlåååt) hela kulturen där man är liksom. Mina åsikter kring alkohol förblir kluvna dock. Jag svär att om tio år är jag donnan vid bordet som beställer in en diet coke och säger att nej jag dricker inte alkohol! Men tjugoåringen i mig, som jag ibland glömmer bort haha, tycker fortfarande att fest är himla kul! You know what they say, a good story never starts with someone having a salad…

Har för övrigt snappat upp en något brittisk accent. JÖSSES. Kände kiwi-accenten smyga sig på innan jag lämnade NZ och nu detta. Jag är alldeles för medgörlig med min dialekt, såväl med svenskan som med engelskan! Hög social kompetens väljer jag att kalla det, jag anpassar mig efter sällskapet ;)

Hur som helst, i morgon kliver jag på en båt för två nätters/dagars seglingstur, fantastiskt kul!

20121121-234639.jpg
Dagens hungover-look!

FÖLJ:

2 svar

  1. Fest är skoj! Jag har varit lite anti alkohol nu ett tag, men nu vill jag i princip bara dricka mig full och fjanta. HEHE. Okej, nästan. Jag vill festa helt enkelt. Bjud ned mig till Jönköping när du kommer hem så kan vi festa natten lång ;)

  2. Omfamna heter det på svenska.
    Håller med om alkoholgrejen, varför får jag mer reaktioner på om jag tar två cigaretter en kväll, än om jag sänker en hel flaska vin, tre öl och ett par shots?
    Men så länge jag är student känner jag att jag har lite frikort, men jag kommer nog trappa ner ordentligt om ett par år, när jag börjar tänka på familj och sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.