Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Packad och klar.

Good morning sunshines! Jag har blivit som en gammal dam som slår upp ögonen klockan 6 för att solen går upp då och det är alldeles ljust och fint. Dock somnar jag alltid om… Men är imponerad över hur mycket mindre jag kan sova och hur mycket piggare jag kan vara än för bara något år sedan. Är det såhär det är att bli vuxen??

Väskan är packad och jag är redo att inta Finland, min pojkväns famn och valborgsfirande.  

 

Men först en dag på jobbet såklart. Nu börjar en rolig tid på jobbet, vi ska utbilda alla sommarens ledare och gör det under tre helger nu i maj. Så jag ska ner till Köpenhamn, sen Stockholm och så sista helgen här i Göteborg. Sommaren kommer också bli väldigt spännande och kul på jobbet, med alla språkresor som går av stapeln. Ser fram emot det!

Jag vet inte om jag sagt det? Men jag har min anställning just nu till sista juli. Efter det är livet lika öppet som det alltid varit. Jag är dock, som alltid, övertygad om att det löser sig. Jag har en bra känsla över framtiden helt enkelt, hur det än blir kommer det bli bra. Skönt att känna den tryggheten och lugnet. 

Ha en fin onsdag! Puss!

    

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.