Boarding – mot Helsinki.

Sådärja! Då var det dags att boarda planet till Stockholm där jag byter till nästa plan mot Helsingfors. Har lämnat jobbet och försökt slappna av och släppa det. Det ska bli så himla skönt med helg! Och kärlek! Haha.

    

Vi hörs hörni, jag har spånat på lite inlägg om gamla Valborgs-minnen, jag har några sånna nämligen. Väldigt roliga och härliga sånna som tonåring! To be continued…

  

Puss och kram på er så länge!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

2 Kommentarer

 1. Åsa
  30 april, 2015 / 10:28

  Glada vappen på dig då!

  • jennifer
   Författare
   2 maj, 2015 / 09:31

   Glada vappen på dig med!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?