Jennifer sandström

Chefen bjuder på middag.

Godkväll fina läsare. Skulle vilja säga att jag mår magiskt men man ska ju vara försiktig med att ropa hej… Jag är i alla fall precis påväg hem från en jättetrevlig kväll med kollegorna. Vår chef som jag skrev om härom veckan bjöd in hela teamet hem till sig på lite middag. Det bjöds på pulled pork med lite typ tacos-tillbehör, huuur gott som helst, samt chokladmousse! Och förrätten var detta: balkonghäng i kvällssol!

  

Bara det är ju magiskt. 

Sen drack vi vin och pratade om roliga storys från jobbet blandat med viktiga ämnen som fetman i USA, sociala medier, Finland, och allt möjligt annat. Det enda som egentligen är värt att ta med sig hem är allt skratt. Det här gänget är så himla roliga alltså. Göteborgare ❤️ (inklusive alla utifrån då, men det kanske också bara är roliga människor som dras hit till Göteborg? Hehe)

  

Älskade deras hem, så NYC med tegelvägg?? Fantastiskt fint! 

Hade för övrigt en ovanlig dag på jobbet. Och det är ju alltid kul! Sprungit upp och ner till förrådet, packat kartonger osv, men det roligast var en photoshoot där jag och min kollega fick agera modeller för årets student tshirt för alla elever som ska på språkresa med STS! Min kollega insisterade på att bära mig på axlarna… Jag försäkrade mig först om att han var säker på att han skulle klara 64 kg??? Men det gick strålande, ett snedsteg och jag skulle flugit huvudstupa ner för balkongen rätt ner i NK, haha. Sedan fick vi även till riktigt bra hopp-bilder. Får visa er när de dyker upp på Facebook ;)

Sen så hörni längtar jag väldigt mycket till Finland. Imorgon eftermiddag flyger jag dit! Gud jag är så passionerad över detta land nuförtiden att det alltid lyckas dyka upp under konversationer. Ser fram emot att fira Valborg i Finland, det verkar vara riktigt stort där.

Häpp, hemma nu. Bums i säng! Varit långa dagar (tröttheten syns om man säger så), så blir skönt med helg, jag hade fredagskänsla redan idag! 

    

Puss och kram på er!

FÖLJ:

4 svar

 1. Haha. “…men man ska vara försiktig med att ropa hej!”. Ja akta dig för att njuta av livet för mycket, snart slår det till i nacken. Haha! ;D

  1. Haha jag kände det när jag skrev “nä jag kommer bli överfallen när jag går av bussen om jag skriver att allt är TOPP”. Kanske man blir av med dessa tankar en vacker dag… ;) blir det valborgsfirande i Lund i helgen?

   1. Haha. Exakt, inte värt att verka alltför glad! ;)
    Ja det blir det, men så mycket firande tror jag inte. Vädret är kass vilket är skönt, skriver två tentor nästa vecka nämligen. Men lite firande får det väl bli. För din del då? Firar man något i Finland?

    1. Jaaha, I see. Hoppas plugget gått bra! Som du ser här i bloggen firas det för fullt i Helsingfors ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.