Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

På tåget till Stockholm.

Hallå på er!

Titta vilket fint tåg jag sitter på. Som bjuder på resetidning till och med!


Vet ni vilket tåget är? Det nya mellan Stockholm och Göteborg, MTR Express. Känns rätt ok att ge dem publiciteten med tanke på priset för resan: 148 kronor. Tåg som tåg borde kosta! Min telefonladdare som jag tvingades köpa på tågstationen kostade liksom mer… Det ska löna sig att åka mer miljövänligt. Fattar till exempel inte att alla affärsmänniskor flyger över dagen mellan Sthlm-Gbg. Hoppas att det är en förlegad tradition som kan försvinna snart.

I övrigt har jag jobbat lite här, pratat i telefon med bästis och ätit mandlar! Går rätt bra för flera av mina vänner nu och det är så kul! Positiv vibe (autocorrect föreslår “vind” kanske skulle varit ett bättre svenskt ord).

Förmiddagen på hemma-kontoret var förresten mysig. Kafferast förvandlades till nagelstudio med mormor och moster!

Och vi hann även med en kort promenad för att få lite luft och låta huvudet vakna till liv! 

Nu längtar jag efter att få träffa min kompis Hjalmar i Stockholm! Hon har ny lägenhet och det var längesen vi sågs.

Puss och kram!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.