Jennifer sandström

En stockholmsmorgon.

Vaknade upp vid St Eriksplan. I Vasastan. Vilket toppläge att bo på och visst är hyran därefter också. Hjalmar bodde i en liten liten lägenhet där en persons saker fick plats perfekt.

  

Stockholmshissar är också alldeles något speciellt. Visst är dem? De här gamla husen med gamla hissar. Jag kände faktiskt åhh här skulle man bo men den tanken sjönk som en sten igen när jag påmindes om bostadskostnaderna. Om man sparar ihop lite pengar först kanske man kan köpa sen? Fast det har en ju hört att det inte heller är så enkelt. 

  

Gick ner mot Karlbergstation för att ta pendeltåget ut till Stockholmsmässan i Älvsjö där vi ska vara idag med jobbet, jag och min kollega. Det var mycket folk i farten. Och när pendeln stannade kom man knappt igenom den ström av människor som kom ut från tåget. Så mycket liv och rörelse i denna staden. 

Alltid lika spännande att se. Jag går runt som ett barn med stora ögon. Flickan från landet, det är ju i princip vad jag är så inget konstigt med det.

 

Känns också som vanligt att kliva in i en modetidning så fort jag kommer till Sverige/Stockholm. Ser direkt vad som är trendigt och innan hade jag faktiskt inte en aning. Skönt att slippa bo mitt i det, det blir lättare att inte bry sig då.

Ha en fin dag hörni! Det ska jag ha på mässan!

FÖLJ:

3 svar

  1. Jag känner exakt samma sak; inte bara i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet. Jag vet inte om det är distansen, åldern eller visheten som kommer med den som gör att jag inte bryr mig längre. En kombi kanske =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.