Jennifer sandström

På Järntorget.

Här sitter jag och chillar en blåsig eftermiddag i Göteborg. Men en cola och en cookie. Tillsammans med alla (j*vla) fåglar.

   

Har varit hos Arbetsförmedlingen. Why, you wonder? Jo för att mitt kontrakt går ut snart. Om jag planerar att vara arbetslös? Yes, fast bara ett par veckor, som obetald semester. Mina tankar om Arbetsförmedlingen ska vi inte tala om – men att de förknippas mer med bidrag än att faktiskt skaffa jobb säger väl något.

Sen har jag inhandlat en liten gå-bort-på-middag-present åt värdinnan som bjudit in till tjejmiddag med några kollegor. Så trevligt! Så dit ska jag promenera nu.

Tschüss! Stavar man så? Älskar i alla fall att säga det, som kyss!

FÖLJ:

8 svar

    1. Jaaa, eventuellt! Förhoppningsvis lite söderut. Hade så gärna hälsat på München men får bli senare :)

        1. Tack! Det hade varit jättekul att ses! Min Mumin åker hellre till en ny plats pga varit så mycket i München, så jag får kanske ta en weekend själv :)

  1. Hehe. Ja jag har använt mig av arbetsförmedlingen en gång i mitt liv… det var när jag skulle få en sjukskrivning beviljad så jag var tvungen att regga mig där så allt skulle gå “rätt” till. EH?? ;)

    1. Ja jag menar ju det, haha! Okej jättebra att de finns – men skulle väl vara ännu bättre om de faktiskt kunde para ihop arbetslösa med lediga jobb? :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.