Drömkollegor är inte en självklarhet.

Godmorgon. Molnen ligger tunga över staden och jag avundas morgonjoggarna som passerar mig en efter en. Jag undrar alltid vilka det är som kan vara ute och springa halv nio en vardagsmorgon? Just nu måste det vara folk med semester. Annars tänker jag att det är egen företagare, arbetslösa eller sjukskrivna. Jag vill också vara en morgonjoggare! Jag ska bli det när jag driver mitt egna företag!

Igår promenerade jag genom så himla mysiga och lummiga kvarter. 

    

Vasastan i Göteborg. Här skulle man bo. Men det är lätt att glömma att lummiga kvarter snart blir väldigt gråa kvarter. Så jag drömmer om Frankrike istället. Eller Spanien. Eller München, då kan man i alla fall åka till Alperna över en helg, och det helar alla vinterdeppiga hjärtan.

Alice bjöd på middag igår som sagt. Väldigt god kyckling inlindad i bacon (livet blir så mycket bättre med bacon) och sallad på matvete till. Plus en otroligt delicious lime-maräng-paj till efterrätt.

   

Jag har nog inte sagt det förut men Alice är en av de bästa kollegor jag någonsin haft! Så himla tacksam för det. Jag har erfarat mardrömskollegor och numera vet jag hur drömkollegor kan vara! Lyckostar som får fortsätta jobba med henne i höst och i framtiden!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

2 Kommentarer

 1. Rebecca
  24 juli, 2015 / 10:10

  Eller de som börjar jobba senare på dagen alt. jobbar kväll :)

  • Jennifer
   Författare
   24 juli, 2015 / 10:41

   Haha ja, smart…. Tänkte inte på det ;) Eller de som bara har en ledig dag och kanske jobbar helg eller liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?