Jennifer sandström

På flygplatsen – mot Sverige.

Vaknade med ett leende i hela kroppen i morse, trots att det var svårt att öppna ögonen. Tog mig igenom fyra timmar på jobbet samtidigt som jag nästan studsade av excitement. För nu är jag på väg till Sverige.

20140612-145105-53465407.jpg

Åhh! Det är sommar och dövarmt och jag ska få krama om så fantastiska människor den här helgen!

Ikväll landar jag i Göteborg. I morgon åker jag till Herrljunga. Och på lördag sker historiens ballaste fest.

Kom precis till flygplatsen och jösses det är som att kasta sig i armarna på någon man är kär i. Älskarälskarälskar flygplatser och att vara på resa. Och att se alla andra som reser! Så många människor med olika historier på samma plats, påväg från en plats till en annan. Det får hela mig att go nuts inombords.

Och nu har jag hunnit ta mig igenom säkerhetskontrollen (som vi hatar dem, vadå lägga alla vätskor i plastpåse som jag måste köpa för 1 euro, lägger aldrig grejerna i plastpåse….), letat butter pretzel utan resultat (har blivit besatt av de små kaloribomberna, tyskarna älskar sitt bröd) och köpt en macka istället, samt hittat till min gate.

20140612-145110-53470359.jpg

Har funderat på vilka kulturchockar jag kommer uppleva nu efter drygt 4 månader borta… Hälsohetsen garanterat, att folk inte röker och hur snygga alla är. Något sådant förväntar jag mig. Och som min kollega sa “att folk inte är ute och powerwalkar med en öl i handen”. Haha!

Vi ses snart Sverige, nu ska jag läsa Elaines bok vardagsmakt. Puss!

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.