Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

På ett sätt hör jag liksom hemma här.

Färgerna. Det måste vara något som toppar många människors lista över saker att tycka om med Indien? Hemma i Sverige kände jag mig emellanåt lite utstickande med mina färgklickar till kläder. Här känner jag mig utstickande på många vis, men aldrig på grund av att jag bär färger – och det gillar jag (även om jag inte bryr mig hemma i Sverige heller visserligen). Jag gillar att se andra gå omkring alldeles färgglada också, blir man inte lite gladare?

Dagens outfit. Topp från United Colors of Benetton som jag köpte i helgen och kjol från älskade, svenska Monki som jag köpte i våras.

20130903-082638.jpg

Det här landet och klimatet passar mig alldeles utmärkt. Älskar att gå omkring i dessa sköna kläder dag efter dag efter dag.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.