På ett sätt hör jag liksom hemma här.

Färgerna. Det måste vara något som toppar många människors lista över saker att tycka om med Indien? Hemma i Sverige kände jag mig emellanåt lite utstickande med mina färgklickar till kläder. Här känner jag mig utstickande på många vis, men aldrig på grund av att jag bär färger – och det gillar jag (även om jag inte bryr mig hemma i Sverige heller visserligen). Jag gillar att se andra gå omkring alldeles färgglada också, blir man inte lite gladare?

Dagens outfit. Topp från United Colors of Benetton som jag köpte i helgen och kjol från älskade, svenska Monki som jag köpte i våras.

20130903-082638.jpg

Det här landet och klimatet passar mig alldeles utmärkt. Älskar att gå omkring i dessa sköna kläder dag efter dag efter dag.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?