Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

På båten.

Godmorgon julkulor. Såhär tidigt har en inte varit uppe och ute på vet inte hur länge. Här sitter jag och vilar fötterna, njuter av gryningen och lyssnar på TSKNAS. Har redan dragit på smilbanden några gånger, bådar gott. Och här ska jag sitta i elva timmar idag hörni! Känns som en utmaning. IMG_1571.JPGIMG_1572.JPG
Men det är det värt det, för i Stockholm ska jag bli mottagen av mina bästisar som jag ska spendera hela helgen med. Mysigt! Förhoppningsvis kommer jag kunna sysselsätta mig med lite plugg och min dator under dagen. Det är för övrigt jag, pensionärerna och några alkoholpåverkade människor som äntrat båten. Funderar lite på vem som egentligen och varför, väljer att åka dagsfärjan till Stockholm? Min anledning: billigare än nattfärjan och jag är student så har tid och möjlighet ändå. De andra har förmodligen liknande anledningar.

Det konstigaste med att lämna Finland för några dagar är att jag och Mumin inte sovit en enda natt ifrån varandra på tre månader. Den av mina vänner som har äran att få sova bredvid mig hos Hjalmar kommer garanterat få en väldigt kramgo Jennifer att sova bredvid! Kroppen går väl liksom på automatik när man sover, “åh en människa som sover bredvid mig – måste vara min pojkvän *hugger tag och kramas*”.

Ha en fin torsdag! PUSS!

FÖLJ:

2 svar

 1. Det är alltid lättare att lära sig somna med någon, än att vänja sig av med det.
  Jag och min kille bor visserligen inte tillsammans, men sover hos varandra några gånger i veckan. Så där lagom, så man får aova lite själv med. När jag kom hit till Sydafrika var det något av det jag trodde skulle bli jobbigt.. Första veckorna var jättejobbiga, men vant mig nu.
  Om 2 veckor kommer han hit för jul och nyår, tre veckors jullov och undrar hur fort ” kroppen” kommer att vänja sig.
  Njut av din helg!

  1. Alltså vi har en 120cms säng så vi skulle också behöva någon natt då och då med lite space ;) vad mysigt att han kommer ner! Hur länge ska du vara där?
   Ha en fin helg du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.