Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Julklappar för honom.

Nu är det faktiskt så smidigt att jag inte riktigt tänker ge någon materiell julklapp till min pojkvän (vi får se om jag gör någon julklapp med kärlek till honom) och han tänker inte heller ge någon julklapp till sin flickvän (alltså mig). Eftersom vi båda tycker det känns lite onödigt just nu då vi pluggar och inte har en riktig lön. Dock så har jag inte kunnat låta bli att fundera på vad för julklappar jag skulle vilja ge honom. Han är lite kräsen min pojkvän så det gäller att spetsa öronen eller ögonen när han berättar eller visar något han vill ha – något jag är alldeles för bra på!

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite inspiration för er som också letar julklappar till en pojkvän eller man och undrar vad sjutton ni ska ge honom i år. Mitt grund-tips är förstås att ge honom något ni tror han kommer uppskatta, något ni liksom vet att han vill ha eller behöver eller suktat efter hur länge som helst! De bästa julklapparna är trots allt, i min mening, sådant som uppskattas och kommer till användning.

» Fler tips: Årets bästa julklappstips 2018

julklapp till honom 2014

Tröja & skjorta från Selected Homme. Kit med skoputs hos Asos. Jawbones Jambox-högtalare. Italienska fotbollsspelaren Andrea Pirlos bok ‘I think therefore I play', finns bl.a. att beställa hos Bokus. Ryggsäck från Sandqvist. Kalender för 2015, Ordning&Reda. Uppmuntrade strumpor från svenska Happy Socks.

» Mer inspiration här: julklappar till pojkvän

Selected Homme har jättefina herrkläder har jag upptäckt sen jag börjat leta lite i Mumins garderob efter mysiga tröjor. Skoputs är något jag själv behöver, skulle därför bli en perfekt julklapp jag själv kan använda, haha. Högtalaren har jag hört honom prata om och ska tydligen vara rätt bra. Andrea Pirlo är min pojkväns “idol” så kanske finns fler män som beundrar honom? Ryggsäcken tycker jag är dö-snygg! Kalendern inför 2015 är en likadan jag har själv fast i orange. Och sockarna tycker jag är coola samt att företaget lyckats väldigt bra!

Vad tror ni om ett liknande inlägg men instället för julklappar till honom så lite inspiration vad man kan ge till en tjej eller sin flickvän? Ska se om jag kan leta upp sådant jag själv skulle önska mig om jag hade en önskelista…

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.