Jennifer sandström

Magi i luften.

Jag älskar att spendera min dag på en färja! Rummet jag satt i var alldeles tyst och stilla. Och utsikten amazing där vi flöt fram i havet och skärgården. Det kändes så magiskt. Jag pluggade, sökte ett jobb, gick till taxfree-shoppen och handlade lite finska presenter (godsaker) till mina friendz. Sen slog jag mig ner i caféet i fronten och förtrollades av solnedgången… Det finns inget som gör mig mer förälskad än solnedgången. Jag satt vid min dator och tittade åt höger. Konturerna av den svarta skogen och granarna mot en orange, brinnande himmel. Satt som fastklistrad i några minuter och njöt. Med finskt dansband i högtalarna… Njöt av hur vackert det var (utsikten inte nödvändigtvis musiken, men den var på något sätt också stämningsfull) och hur lycklig jag kände mig. Det är konstigt, jag upplever ibland sånna sjuka lyckorus när jag är ensam. Det är kanske då jag laddar mina batterier? Så är det nog.

IMG_1579.JPG

Nu har solen gått ner helt och det ser ut som om vi åker in i ett svart gigantiskt åskmoln. Lite läskigt. Dessutom tutar båten och när den gör det tänker jag alltid, men gud VEM tutar de åt? Och hoppas hen hinner flytta på sig…. 

Jobbet jag sökte blev förresten en telefonintervju på nästan en gång. Lite hastig och lustigt. När jag tillslut var över på svensk mark och telefonkopplingen slutade bryta. På en färja. Med några par öron som satt i närheten. Intervjuaren frågade om jag satt lägligt där jag kunde prata bekvämt… Men sanningen är väl att jag är så himla öppen att jag inte har någon spärr mot att sitta och beskriva min mest positiva sidor inför några åhörare, HEHE. Hur som helst, låt oss hålla våra tummar för jobbet – shall we?

Nu dör jag efter att träffa mina vänner!!! Först ska jag bara panik-skriva klart min skoluppgift.

FÖLJ:

5 svar

 1. Haha, är det inte liiiite roligt att du beskriver solnedgång över skogen och granarna när ni är på havet?? :)

  Tänk vad kul det hade varit om nån av de som tjuvlyssnade på intervju hade kommit fram och erbjudit dig ett jobb, det hade varit flyt!

  1. Hahah tänkte inte ens på det! Kul observerat. Men det var väl det som var så effektfullt ;)
   Åh gud ja, hade varit en bra story. Dessvärre var det mest pensionärer där…

 2. Gaaah vad kul! Jag älskar också att åka båt. Eller snarare mood:et jag befinner mig i på båten; förväntningar, glädje, upprymdhet. O vetskapen att en välfylld tax-free shop väntar på en ;-)

  Vilken båt åkte du denna gång? föredrar du dagturen före natt-turen?

  Oj, vad… pikant med intervjun! Så klart jag håller mina tummar !

  1. Haha exakt! Det är så fridfullt också :) amorella tror jag det var… Vad är det för skillnad på båtarna?? :P Om man har något att göra (plugg, jobb, blogg osv haha) så går dagsfärjan bra. Men annars nattfärjan för det är så mysigt att sova och går ju snabbare, 11 timmar kan bli lite tradigt :)
   DUUUDÅ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.