Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Dagens roligaste.

Jag skickar en fil till min bror med namnet “Jennifer Sandström personligt brev xxxx.docx”

Jesper (min bror) svarar: Det där är ju inte ett personligt brev – det är tjänstebeskrivningen

Jag tänker att nu ger han mig lite “rakt på sak”-kritik och menar att jag bara rabblat upp mina egenskaper precis som de beskrivs och inte skrivit ett “riktigt” personligt brev. Känner mig aningen sågad då jag var rätt nöjd med mitt brev, men eftersom jag litar till min brors åsikter till 100% tänker jag “jahopp” och börjar genast googla “hur skriver man ett personligt brev”…

Jag svarar samtidigt: Men det är väl beskrivningen av mig genom den?! hehe allså jag nämner ju att jag har vad som söks? är det inte det man ska? *skickar en lista på frågor som ska besvaras i ett personligt brev för att påpeka att jag uppfyller kraven*

Han: Vaa? Jag fattar ingenting

Jag: Men vadå, det är typ exakt samma brev som det jag skrev för ben&jerrys som du korrläste?

Han: Nej? Haha. Det är inte ett personligt brev

Tänker, men gud att han ska vara så bestämd och korrekt då. Vadå inte ett personligt brev? Kom igen liksom.

Jag: Cover letter är väl samma? (Är förvirrad av tidigare engelska personliga brev och tänker att det är någon skillnad på cover letter och personliga brev…)

Han: Du har skickat mig annonsen

Jag: *öppnar filen jag skickat honom* HAHAHAHAHHAA

Inser att jag sparat jobbannonsen i ett word-dokument med ett nästan identiskt namn som mitt personliga brev och därför råkat skicka honom fel fil. Han var övertygad om att jag hade alldeles tappat det…

humor

Innan det pratade jag med mamma på Skype. Sitter i min pippi-tröja och pratar om vad för foton man bör ha i personliga brevet… Mamma berättar att hon är SÅ nöjd med sitt foto och undrar vad jag har för bild.

Jag: Ser du bilden jag har här på Skype? Det är den jag har! (Det är en “seriös” bild där jag har en blus och ser presentabel ut liksom.)

Mamma: Jaha. Men har du ingen mer professionell bild? En bra jobbsökarbild?

Jag: Vadå? Vad menar du?

Mamma: Ja men där du har på dig en skjorta eller något stiligare…

Jag: Men MAMMA SER DU vad jag HAR PÅ MIG på bilden?

Mamma: Jaa, en fiskartröja….

*facepalm*

Jag: Inte videon mamma… Min visningsbild…

Så dissade man kan känna sig av familjen pga små missförstånd alltså :-)

FÖLJ:

4 svar

 1. haha, dagens missförstånd! Så himla knas det kan bli då man pratar om olika saker! Bra skit BTW att be en bror (… eller annan vänlig själ) att korr-läsa o komma med input. Hur många år skiljer det mellan dig o brorsan?

  Haha, min mamma är också rätt rolig ibland då det gäller teknik. Häromsistens hade hon i Facebook-statusfältet skrivit “torsk i ugn” typ sjuttioelva gånger så då fick jag rycka in o rädda situationen… Hon hade alltså blandat ihop googles sökfält med Facebooks statusfält… Kämpa på ;-)

  1. Hahaha den lät bekant faktiskt – tror jag hört min mamma blanda ihop de på samma sätt ;)

   Min bror är 3 år äldre och ett språkgeni så han får ofta korrläsa mina grejer för språkfel men även annan input. Mamma och hennes sambo gav också bra input på mitt personliga brev :) Rekommenderar det absolut!

 2. Jag har ju ändå läst ADB :-). På tal om teknik och missförstånd. Glömmer aldrig när jag råkade komma i kontakt med Jesper via Lunarstorm, typ, och i ditt namn utan att jag själv förstod det. Jag var hemma på grund av jobbig förkylning med hög feber. Jesper trodde att det var DU. Jag var så fascinerad över vad jag hade lyckats med och frågorna, eller påstående från mig, tyckte han var så otroligt dumma så till slut undrade han om “DU” var full (kände mig lite kränkt, jag hade hög feber men var absolut inte full). När jag sa att jag ska gå och lägga mig tyckte han det var en bra idé. Löste sig dock när han nästa dag frågade dig om du mådde bättre :-) /kram
  mami dear

  1. Haha SÖTMAMMA! Men du… var inte det MSN du pratar om nu och inte Lunarstorm? Haha, du är för go <333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.