Jennifer sandström

Out of office

9 nätter på hotell och fullt med saker att göra och upptäcka i tre olika städer tog på krafterna. Nu har jag haft 2 dagar hemma att ladda om och jag är inte säker på att det räckte. Ligger lite efter med jobb, mejl och blogginlägg – men det är som det är ibland. När livet kommer emellan ska man passa på att njuta av det. Allt annat kan vänta. Nästa vecka är jag hemma igen och kan fokusera som vanligt. Just nu är jag tacksam över allt jag får uppleva – och att jag kan bestämma mitt schema och arbetstider helt oberoende av någon annan.

Och nu tar jag med mig min kille som fyller år på födelsedagsfirande över helgen, i ett annat land. Grattis älskade Mumin <3

Vi hörs kanske därifrån. Ha en fin helg så länge!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.