Jennifer sandström

One day, your memories will be more important than your dreams

And that one day, those memories will be all the things that once were your dreams.

“Never let it be said that to dream is a waste of one's time, for dreams are our realities in waiting. In dreams, we plant the seeds of our future.”

Att jag ganska ofta svävar uppe i det blå, betyder inte att jag inte är en jordnära människa. Men jag väljer min väg i livet och jag tänker leva mitt liv till dess fulla potential. Jag tänker inte nöja mig med mindre, jag tänker inte acceptera någonting jag inte är nöjd med. Det finns människor som går runt hela livet och är mer eller mindre missnöjda, som tvingas tacklas med saker som är ganska jobbiga. Men vi har ALLTID ett val. Så skyll inte din missnöjdhet på någon annan än dig själv och klaga inte om du inte är beredd att ändra på din situation. Ingen annan än du själv har fört dig dit där du är idag, kom ihåg det. Du är din egen lyckas smed, du är ditt livs egna kartläsare och kompass!

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.