Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Om politik och att rösta höger.

Nu kommer ju det här lite väl sent för att kunna ha någon egentlig inverkan, men det är väl viktigt i dessa dagar att i alla fall ta lite på ämnet. Att prata lite om det. Att säga vart JAG står, vad jag röstade på. Egentligen tröttar politik ut mig totalt, alla uppdateringar, debatter och olika åsikter de senaste veckorna, och framför allt dagarna, gör mig så trött. Men hur som helst: viktigt.

Jag vill citera min bror Jesper Sandström och den uppdatering han gjorde tidigare idag på Facebook. Min bror är bättre insatt än de flesta, han är en jävel på att argumentera och är fruktansvärt klok – och när det kommer till politik, litar jag på honom!

Här, ord skrivna av Jesper Sandström:

“Idag är det val, så idag vill jag att ni ska komma ihåg några saker. Vänstern pratar högt och gärna om hur “Sverige har blivit kallt” och “nånting har gått sönder”. Bullshit. Vi har mer välfärdsresurser än någonsin – och vi har klarat finanskriser bättre än alla de länder som istället valde vänsterpolitik.

Jag tycker egentligen att alla partier är ganska dåliga – och det finns mycket jag skulle gjort annorlunda – sjukförsäkringar, miljöprioriteringar, skolreformer, för att nämna några saker. Trots det så tycker jag att nuvarande regering är så enormt mycket bättre än alternativet.

Alla internationella bedömare säger samstämmigt att vi skött oss förmodligen bäst i hela världen. Vänstern säger att vi behöver göra annorlunda. Annorlunda på vilket sätt? Jo, genom att göra likadant som de gjorde sist de vann valet:

Göran Persson hade en hundradagarsgaranti som var dyr och inte hjälpte någon – nu har den döpts om till en nittiodagarsgaranti och ska helt plötsligt hjälpa alla. Vi hade höga skatter, men mindre välfärdsresurser och värre fattigdom. Vi hade lika hög arbetslöshet 2005, mitt i global högkonjunktur, som 2013, efter två stora finanskriser.

Vänsterns politik fungerande inte igår – och den är precis likadan idag.
Om du vill förändra något, så pressa istället nuvarande regering. Engagera dig, kämpa för det du vill att de ska göra annorlunda, skäll på dem när de inte sköter sig. De är inte perfekta, men de har gjort väldigt mycket bra för Sverige – och de är ett otroligt mycket bättre alternativ än oppositionen vars enda lösning är att testa gammal skåpmat som funkade riktigt dåligt så sent som för åtta år sedan.

Snälla, rösta höger. För din, för min och för alla andras skull. Är du osäker? Ring, maila eller skriv i chatten. Jag förklarar gärna i ännu större detalj varför jag vill vakna med Fredrik Reinfeldt som statsminister imorgon. Jag lovar att kunna möta varenda fråga, vartenda argument – och jag lovar att jag har bättre och tydligare svar än de flesta andra du kan hitta.” – Jesper Sandström, 14 september 2014

FÖLJ:

4 svar

  1. Jag röstade precis som du och detta valår var jag mer säker än nånsin så jag förtidsröstade också för första gången och dagen efter man kunde börja med det! =)
    Jag har kollat på alla debatter efter jag röstat och tvekar inte ens sekund på att jag valt rätt! Tyvärr tror jag att de flesta kommer rösta på de röd-gröna för de vill ha förändring men så är det ju alltid… man är aldrig nöjd!” Men jag vill ha kvar vår regering och defintivt Reinfeldt som statsminister hellre än Lövfen!!

    Jag röstar som DU! Vi håller tummarna!!!

    1. Japp nu gick det som det gick, kommer nog vara svårt för den nya regeringen med tanke på läget. Så vi får se hur det går….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.