Jennifer sandström

Om jag vore… (enligt min pojkvän)

En lista som avslöjar vad jag vore om jag var alltifrån en godis och en växt till en karaktär i Vänner. Men istället för att jag själv svarar har jag låtit min pojkvän svara.

Hittade den inne hos Ellen. Hon hade både svarat själv och låtit sin kille svara. Men jag tänkte köra på bara det senare.

Hur spännande kan detta bli? Är ni redo?

Om jag vore…

… ett godis: Dumle. Den är ganska söt och trygg. Man vet att den alltid är god.

Min kommentar: Men jag äter ju aldrig dumle?

Nej men nu tänker jag på godisarna. Om det var vad du åt oftast kanske du kan göra den här listan själv?

… en maträtt: tacos. Nu har jag förstått hur svenskt det är genom dig. (Det är sant att det är den maträtt jag sagt mig kunna leva på!)

… en chipssmak: sourcream and onion. Jag är så trött på det, men du vill alltid ha den samma och jag förstår inte varför man alltid väljer trygga smaker.

Min kommentar: Men det är vad jag äter?

Äh nu är det bara vad jag tänker först.

… en dryck: (han står och gör kaffe i detta nu, får se om det påverkar…)

Jag tror att du är kanske kaffe. Du är en fruksotperson, gillar morgnarna. Tänkte också att du är lite sån nomad som alltid dricker kaffe, behöver kaffe to go ibland.. du är inte som kaffe men det är din livsstil.

Ja wow, kaffe är livets dryck. Och bara idén av kaffe är liksom så älskvärd?! Den där stunden. Så ovärderlig. Ibland ensam, ibland i sällskap. Ibland hemma, ibland på ett café. En liten bit av fantastisk lyx, varenda dag. Har förstås även svarat på listan om kaffe.

Om jag vore…

…en karaktär i The Office: har du sett Office?

Jag: Skakar på huvudet.

Pam!

… en karaktär i Friends: (den har vi sett ihop). Du är lite svårare… En mix av Rachel och Monika. Rachel är lite för dum, men självständig. Monika är duktigare och ganska strikt. Kanske lite mer Monika, hon är också ganska framgångsrik, i slutet.

… en Disney-figur: en Disneyfigur? Det här är svårt… Det är lite störande att jag vet hur mycket du gillar Olaf. Men jag tycker att du är lite som Vaiana.

Jag: Skulle jag kunna vara Olaf?

Storywise är du inte sån dumbo sidokaraktär. Vaiana är från en liten by och har stark vilja, och letar efter något.

… en i Spice Girls: tänker på den mörka tjejen, hon verkar vara vanligast. Victoria är bara sån snobb. Kanske en mix av Mels.

Min kommentar: Han visste inte att jag i själva verket en gång i tiden var Posh.

Sporty, Baby och Posh.

Om jag vore…

… en färg: (Han ser ganska clueless ut och jag har på mig en lilablommig pyjamas). Lila.

Jag: Varför?

Tänker också på grön men det har sån stark politisk koppling. Lila är ganska neutralt men fint.

… ett djur: vilket djur skulle du vara… försöker tänka på någon som är chill, självständig, gillar att göra grejer men inte sån galet sportig men ändå aktiv. Jag tänkte lite på katt, men det vill du inte vara… De gillar att vara med människor ibland, men sen inte. De är också ganska smarta. Och aktiva när de typ jagar möss, men sen ganska chill.

… ett väder: kanske en sån bra vinterdag. Lite soligt, blå himmel, men snö. Men du är särskilt inte sommarsoldag. Solig dag men lite kall. Inte varm.

… en växt: Hmmm. Hur många är det kvar?!

Jag: Det här är sista.

Okej pjuh. Du är inte en EN i alla fall, det är finländarna.

Jag: Va?

Ja du kan böja dem så mycket som möjligt men de går inte av. Alltså jag vet inte hur olika växter är annorlunda… men om jag kollar på våra växter och vilken du är mest lik. Den där. *Pekar på en fredskalla*.

Fredskalla är blomman till höger i bild, syns i två exemplar. De överlever allt, är extremt törstiga och faller lätt ihop – men reser sig alltid.

Här hittar du fler listor som svarats på i den här bloggen!

FÖLJ:

4 svar

    1. Visst? Kan ha och göra med mitt norrländska jag, och jag trivs väldigt bra i den där vintermiljön. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.