Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Ofattbart

Det är fredag och jag har en lugn hemmakväll efter en lång och lite stressad men också en bra vecka, när jag plötsligt nås av nyheterna. Det är P3 nyheters instagrambild som fångar min blick. Den försvinner när flödet uppdateras och jag hinner inte läsa vad som står, jag hann bara se vem som var på bilden. Så jag går in och söker på profilen och klickar mig in.

Det står: Tim Bergling, mer känd under artist- och producentnamnet Avicii, är död. 

Och jag tänker att vad är det här för dåligt skämt? Vad menar de?

För allt som känns är att det känns ofattbart, och jag blir alldeles tom.

“En av Sveriges största musikexporter väljer plötsligt att sluta – vid 27 års ålder. Musikvärlden undrar och fansen är chockade. Vi följer Tim Berglings fantastiska resa som artisten Avicii. Från de första stapplande mixarna, till världshits och spelningar med Madonna. Men framgången har ett pris och kostnaden blir till slut ohanterbar för Tim Bergling, som i detta närgångna porträtt ger sin bild av hur han kände och upplevde karriärens uppgångar och fall.

Så beskrivs den dokumentär om Avicii som finns att se på SVT och som jag såg bara för ett par veckor sedan. Det var en riktigt bra dokumentär som berörde mig, man kunde verkligen känna att det inte varit en enkel resa för denna unga man. Som blev alldeles för ung. Alldeles för ung.

Livet, det är så himla märkligt.

Vi kan väl tillsammans skänka en tanke åt denna kille och det som han skapade? Tack för det, Avicii. Och all omtanke till din familj. ♥

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.