Jennifer sandström

Obalanserat och okontrollerat.

Det känns nästan alltid bra att vakna. Klockan är 07.34 och jag är på metron påväg till kontoret. Funderar över vad jag vill. Lite allmänt, just nu mest, inte med framtiden. Det är ju så lätt att tappa bort sig själv. Och kanske lite över framtiden också, funderar jag menar jag.

Det som står på min visionboard är: NEW YORK. New York City. Det hade lika gärna kunnat vara en annan plats på jorden, men nu är det som det är. Oftast blir det ju inte alls som man tänkt sig i vilket fall. Det brukar bli bra ändå.

Ibland undrar jag, om man ständigt flyr från en plats till en annan, kommer man någonsin kunna bestämma sig för att stanna någonstans? Ja, förmodligen. Jag kommer säkert också bli 40 med villa och barn och allt det där. Det är väl någon sorts mer avlägsen dröm.

Just nu är det nog mest viktigt att kunna leva för dagen, impulsivt. Obalanserat och okontrollerat. Att göra fel efter fel och kanske få känna sig värdelös (ibland) trots att kärleken och bekräftelsen råkar vara nästintill oändlig runt omkring en.

FÖLJ:

3 svar

  1. Du har en sadan inspirerande installning till livet! :)

    Och harligt att du vill se mer av varlden… och fragan ar ju alltid, flyr man ifran en plats, eller aker man for att man vill till en annan plats? Det ar den viktigaste fragan, tanker jag.

    Och onskar att jag kunde saga “amen” pa det sista… men kanns som att jag sarat mig sjalv precis och det ar nog det varsta, att be om forlatelse av sig sjalv.

    Kram pa dig!

  2. Eller så blir man 40 (nästan) med husbåt, husbil och utflugna bonusbarn. Det hade jag nog aldrig gissat för tio eller tjugo år sen. Lite svårt att veta vart livet tar en… Det bästa är att det kan bli bra på mer än ett sätt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.