Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Ny vecka, nytt kontor.

Eller nytt hemma-kontor i alla fall. God morgon måndag! Eftersom jag ska till tandläkaren idag är jag alltså i Göteborg/Mölnlycke och jobbar hemifrån. Här hos moster har det varit full rulle sedan klockan 06 faktiskt. Det ena med det tredje. Fönsterputsare och barn som ska iväg till skolan. Mormor som börjar laga mat och någon som börjar på nytt jobb. I röran sitter jag hyfsat ostört och jobbar.


Med smoothie till frukost och mumin-kaffe. Var så himla trött när jag vaknade. En kan tycka att min kropp borde ha den finska tiden i sig och tycka att det var lättare kliva upp. Men icket. Kan bero på att det har varit tidiga morgnar hela helgen och ingen typisk sova ut-helg.

Är pepp på den här veckan i alla fall. Var så sjukt stressad innan jag packat min väska och kommit iväg med planet, men nu andas jag ut och känner att vad kul att få göra allt möjligt den här veckan! Göteborg och Stockholm. Mässa och hänga med bästa vän hela helgen! Och hörni tandläkaren – det kommer göra ont som faaan och det kanske inte går så bra idag heller, men då får jag DEAL WITH IT då. Mormor följer med och håller mig i handen i alla fall :-)


Hoppas ni har en fin dag och bra start på veckan! Önskar jag från det här lite röriga men väldigt hemtrevliga och trivsamma hemma-kontoret! 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.