Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Ny dag, nya möjligheter.

God morgon käre söndag! Så skönt att vakna och få vara människa igen. Det är första advent och gissa vem som tittar fram mellan molnen? 

  

Ja, solen! Egentligen inga julkänslor över det men en är tacksam för varenda solstråle som kan fångas i dessa tider. Eller hur? Jag sänder en solig tanke till alla er uppe i norr, till exempel Gällivare, som lever i ett oändligt mörker just nu.

 

Vet ni vad jag ska göra för att fånga några sorts julkänslor? Gå på julmarknad. Är på väg in till stan nu, till området Arabia, som jag inte tror att jag besökt innan. Ska möta en tjej jag träffade förra veckan och gå på någon konst-julmarknad.

Lyckades, som vanligt, ta fel buss. Så efter två extra byten är jag nu äntligen rätt. Så fruktansvärt less på bussar och byten och att hamna fel. Men det är väl ännu en sån sak som tar sin lilla tid. Tålamod osv.

Puss och glad första advent på er!

FÖLJ:

2 svar

  1. Jag använder alltid reittiopas.fi och har inte ännu tagit helt fel buss, nog missupfattat hur bussen kör på natten… :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.