Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Nu när allting är grönt.

Så sjunger Timbuktu och så sjöng han igår här i Göteborg. Jag älskar låttexten till Allt grönt – för han beskriver så bra exakt hur det känns. När livet är fint och allt går bra glömmer man helt bort hur man kände bara någon vecka eller månad tidigare.

Jag gick förbi Göteplatsen igår på dagen och fick en liten privatshow med Timbuktu. De stod nämligen och övade inför kvällen. Det var lite coolt. Nästan tomt på folk och så han tillsammans med Symfoniorkestern. Timbuktu är han som står till höger, rakt ovanför e:et i det mittersta “Göteborgs Kulturkalas”, med händerna i sidan och ryggen mot mig. HEHE, bara så ni vet.

Timbuktu Göteborg Götaplatsen

På kvällen var där rätt mycket folk och väldigt go stämning. Jag gillar Timbuktu, han känns så himla på riktigt och genuin. Sen gör han bra musik också! Och på bilden nedan är det han i gult med hatt på, om det inte var tydligt nog. Så cool!

kulturkalaset Timbuktu

Idag hörni har jag inte mycket att klaga på. Promenerade ner till stan och…

Bara njöt av solen! Och inhandlade refill till Veet Spawax – ni vet det jag fick hem för att prova? Jag har ändrat lite uppfattning om det. När man får in tekniken är det riktigt bra. Även om det tar lite tid är det så prisvärt och framför allt praktiskt istället för att behöva gå på salong. Hatar att raka benen och under armarna varannan dag, och det bästa med vax är att man inte får någon stubb! Veets refill till spavaxet var också väldigt billigt, i jämförelse liksom, 109kr på HM för 6 “kakor” som räcker till några vaxningar.

Nu har jag placerat mig själv i solstolen och försöker relaxa lite med ingefärs-te och min bok Delhis vackraste händer, den är verkligen såå bra! Men så relaxad är jag inte, tänker bara att jag borde göra något… 

 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.