Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Noll motivation (och en bättre fest)

Jag vet inte om det är våren eller mycket jobb eller lite sömn eller brist på träning, men jag har cirka noll motivation. Vill helst stänga in mig i en stuga ute på landet och inte träffa någon, fast inte helt ensam för då törs jag inte sova (och därav dålig sömn natten till idag). I lördags var jag lika omotiverad, men min franska kompis fyllde 30 så vad gör man inte? Festens tema var film och jag tog vad som fanns i garderoben och dök upp i min indiska sari, och representerade alltså Bollywood. Sari är ett fantastiskt vackert men lite klaustrofobiskt plagg så när kvällen fortsatte på Los Cojones och Teatteri bytte jag om till jeans och en somrig topp (behöll dock den lilla diamanten i pannan). Och omringad av Audrey Hepburn, Homer Simpson, hon från The Hunger Games och diverse andra karaktärer är det svårt att inte vara glad. Kvällen tog nästan aldrig slut och jag vet inte hur många drinkar som dracks. Valborgshelger är ju sedan urminnestider känt för att leverera bra fester. Men nu blev det här en väldigt lång valborgshelg när valborg bestämde sig för att vara placerad på en måndag och kanske känns det lite omotiverande pga. jag hade redan en bra helg? En bra utekväll följs sällan upp av en ännu bättre utekväll, är det inte så? Och kroppen, den behöver återhämtning.

Heffe slash Sandstorm, två smeknamn som följt med mig från mitt förra jobb. Vännerna här är alltså min ex-kollegor. Så glad att de fortfarande vill hänga med mig!

En bättre fest, helt klart.

Men Finlands valborgsfirande är ingenting man bara skippar. Särskilt inte när man har ett viktigt uppdrag, att dokumentera alltihop för faraway finland. Så nu ska jag jobba lite, dricka massor med kaffe, måla naglarna, plocka fram min studentmössa och åka hem till Malin, hon har garanterat positivitet och energi att slänga över på mig.

Helgdagar som dessa är för övrigt sjukt förvirrande som egenföretagare. Ska jag jobba idag? Ska jag vara ledig? Vem är jag? Vad gör jag? Osv.

Glada vappen på er! Så som man säger i det här landet.

FÖLJ:

4 svar

  1. Glada vappen Pernilla! Du har inte varit på någon resa över Valborg?? :)

 1. Jo, fester kan suga kraften ur en.
  Hade en nykter ( dricker aldrig) valborg i familjens o goda vänners lag.
  Utsökt mat och snabb titt på elden.

  Idag arbetarnas högtidsdag❤️✊🏼
  Här snöar det!❄️❄️

  Ta några koppar kaffe och en promenad🔝

  1. Lät som en bra valborg! Ingen majbrasa?

   Och tack för peppen, kaffe och promenad hjälper alltid litegrann :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.