Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

när lyckan är total

Så lycklig som jag är, önskar jag att alla människor på jorden får vara. Allting är inte perfekt, det behöver det inte vara. Vi kan vara lyckliga så länge vi väljer att se det vackra. Att öppna ögonen en måndag morgon och tänka, vad bra jag har det som får vakna upp även idag. Att se sig själv i spegeln och tänka vad vacker jag är, just jag, precis så som jag är. Att studera skavanker, ärr och rynkor och tänka, de här är alla tecken på att jag levt och allt jag upplevt. Om ni är missnöjda, om ni vill operera, fylla er själva med botox och lägga massor av pengar på att fixa till er själva och aldrig bli riktigt nöjda. Tycka att livet är jobbigt, tråkigt, grått eller tungt, varsågoda. Det är inte upp till mig. Men jag tycker det är synd, synd att ni missar allt det där vad livet verkligen handlar om.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.