Jennifer sandström

Byron knows how to party and the little bitch inside me

Onsdagskvällen i Byron Bay var sjukt rolig. Det är många unga som är ute och festar så vi hamnade på ett dansgolv fullt med lammkött! Teens som förmodligen är i min ålder, alternativt 18-19, men omringad av dem känner jag mig plötsligt väldigt gammal. Struntade dock i det och dansade i typ två timmar non stop. Så kul och så svettigt.

När klockan närmade sig fyra och det var dags för mig att promenera hem så var jag lite butter över att mitt hostel låg 20 minuter bort. I denna stund står jag och pratar med random människor på gatan, tappat mina vänner för länge sen. Dessa randoms är ett par amerikanare och när killen börjar tjöta om att han “inte förstår den engelska de pratar i australien” så blir jag bara så trött. Och han fortsätter och fortsätter och när han liksom “correct me if Im wrong” så kan jag inte hålla tyst utan säger yes I think you are wrong och han frågar hur det då kommer sig att han inte förstår dem och jag säger because you are dumb. Ni vet hur jag sa att jag jämt blir så supertrevlig när jag är full? Well, igår var ett undantag. Tidigare under kvällen blev jag så arg när två vakter påstod att min och Vanessas dialekt var likadana, haha, Vanessa har en mer schweizisk-brytning och jag vet inte vad jag har men det är definitivt olikt. De var nog de mest nonchalanta dörrvaktet jag stött på och var mer upptagna av att smsa än att jobba. Anyway, amerikanen, han tar inte illa upp av min kommentar men hans flickvän däremot.. “That was not a very nice thing to say…” Varpå jag tänker liksom oops, hon fortsätter försöka argumentera emot mig men jag säger ingenting och till slut försöker hennes pojkvän försvara MIG och hon säger “but she called you dumb!” Och han liksom, naäe de gjorde hon väl inte, och då får jag ju säga “yes I did“. Här var min buddy lite rädd att vi skulle hamna i en fight, men jag sa ju liksom att om JAG kan förstå det så borde han göra det, han dummade sig verkligen bara! Sen vet jag inte hur konversationen fortlöpte för jag var trött och ville hem så jag flydde fältet. När jag vänder mig om och går så stod några killar en bit bort som uppenbarligen hade lyssnat på vår konversation, “give me a high five” säger ena och jag highfivar han varpå han fortsätter att världen behöver fler människor som mig och att jag är grym. Haha cheers säger jag och traskar hem. Han var garanterat aussie eller bara inte big fan av amerikaner…

Hinner under hemvägen stöta på ytterligare en snubbe, som undrar hur läget är inne i stan för han tänkte ta sig dit och försöka kränga lite droger (byron i ett nötskal), jag önskade honom lycka till! Fanns säkert några partyprissar som var sugna på weed, även om jag inte fattar grejen av kombon alkohol och röka på?! Och nej mamma, pappa och alla nyfikna, jag har inte rökt när jag varit här :)

På torsdagmorgon vaknade jag och mitt trötta huvud upp för att åka på en tur till Nimbin. Mer om det sen!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.