Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

När bruden på möhippan älskar Eurovision

Så, vi bestämde ett datum och började planera en möhippa. Efter ett tag insåg vi att Eurovision inföll samma dag. Och det finns ingen jag känner som gillar det mer än denna soon-to-be-bride, Tanja. Det var helt enkelt tvunget att ingå i programmet.

Och vet ni vad? Att kolla på Eurovision ett gäng tillsammans, med bingo och där man ger poäng till alla låtar – det är SÅ kul. Om man ska kolla tycker jag man ska göra det från start till slut och ganska engagerat. Annars blir det lätt långtråkigt och man blir trött.

Ida och Tanja. Det är förresten Ida som bor ute på ön Brännskär som jag besökte förra sommaren på midsommar. Hon och hennes kille Simon gör så roliga videos från det annorlunda livet på en ö (till exempel när de gör winter acro yoga, haha).

Jasmin <3

Och hur var ESC då? Det fanns flera riktigt bra låtar, några wtf-moments och röstningen blev galet spännande. Var så säker på att Sverige, när det väl kom till folkets röst, skulle få mer poäng. Och av uttrycket i hans ansikte att döma var han också beredd på det.

Men Nederländerna som tog hem vinsten var en av mina topp 3. De andra jag trodde på och själv gillade var alltså Sverige och Italien. Älskar musik på italienska och var osäker på om resten av Europa skulle hålla med mig, men det gjorde de.

Madonnas uppträdande var också ganska ballt och redan har garanterat flera tusentals googlat “why did madonna have an eyepatch”. Svaret verkar vara att det är en del av att promota hennes nya album som kommer ut snart. SÅ SMART.

Något annat spännande som hände var att Islands BDSM-inspirerande bidrag (som var en ganska frisk fläkt à la Lordis deltagande för många år sen) när de var i bild under poängutdelningen plötslig höll upp palestinska flaggor. Att ESC hölls i Israel i år har varit en stor diskussion och är knappast problemfritt.

Hela gänget efter en bra dag med brunch, sol, hav, bastu och annat trevligt.

Och idag vaknade jag och Tanja hemma hos Jasmin. Inte särskilt trötta eftersom vi tog det ganska lugnt igår trots att det blev en sen kväll och det kändes superskönt. Vi åt massor av bär och nektariner, yoghurt och frallor till frukost på balkongen och satt kvar länge och bara njöt av sommarvärmen och fint sällskap. Det är dessa stunder man känner sig extra tacksam. Och ser nu verkligen fram emot bröllopet i Österrike!

FÖLJ:

6 svar

 1. Grejen med palestinska flaggorna var nog kvällens omg-upplevelse 😂 Jag tänkte direkt (som själv har erfarenhet av Ben Gurion-flygplatsen) att de kommer få det rätt svettigt vid utfrågningarna, samt troligtvis bannas från återbesök. Allt annat vore märkligt med tanke på hur hårda de brukar va mot “palestinavänner”.

  Annars är jag riktigt glad över Nederländernas vinst ❤️ Har bloggat om 5 av mina förhandsfavoriter.

  1. Wow ja säkert. Intressant. Madonna hade ju också inslag av det, undra om hon får det lika knepigt på flygplatsen? ;)

   Och håller med dig om att Australiens var lite småknasigt haha!

   1. Ja jag undrar hur de gjorde med Madonna. Men kan tänka mig att hon slapp lindrigt undan för de kanske ändå inte vågar behandla en världskändis och närapå legend på det sättet..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.