Jennifer sandström

Fråga vad du vill

Nu har jag funderat på att publicera det här inlägget ett tag, så låt oss bara göra det. Ni vet livet förändras ju och därför tänkte jag öppna upp för en chans att ställa frågor som jag sen svarar på i ett samlat inlägg. Undrar du över något? Passa på att fråga! Kanske om känslor, framtidsplaner, hur jag och T delar upp saker eller om vi bråkar, om att bo i Finland, om att inte bo i Sverige, om resor, om bloggande, marknadsföring, sökoptimering eller att vara företagare. Kanske undrar du hur det är att jobba på ett coworking-kontor, vad jag äter till frukost, när jag kollar Instagram eller hur jag tränar? Hur ofta jag pratar med mina föräldrar, träffar mina kompisar, vad jag har för åsikt om X, Y eller Z?

Okej, du fattar. Fråga på <3 Ingen fråga är för liten eller för stor!

Uppdatering: svaren finns nu här!

FÖLJ:

11 svar

 1. Då skall jag fråga om musik.
  Gillar du att sjunga och när sjöng du sist, och då mer eller mindre solo?
  Spelar du eller har du spelat något instrument? Vilket instrument skulle vara roligast att kunna spela om du fick välja ett.?
  Finns det något instrument du avskyr? Finns det någon typ av musik du avskyr?
  Vilken typ av musik gillar du bäst idag och vilken artist/band skulle du lägga en vacker slant på att få uppleva på konsert? T.ex. en utlandsresa för att få se en artist.
  Vilken var din första idol som barn och hur har din musiksmak förändrats? Har den förändrats?
  Vilket album skulle du idag rekommendera oss läsare att lyssna till? Gärna på Spotify? För du har väl Spotify eller någon annan streamingtjänst?

 2. Vilken jäkla tajming. Skrev också om frågestund i dag, dock i lite annan bemärkelse :D

  Mina frågor:

  – Vilket blogginlägg / nyhetsartikel tycker du ALLA borde läsa?
  – Om du skulle måsta ge ett livsråd åt en 15-åring nu, vad hade det varit?
  – Vad är ditt finaste minne hittills för år 2019?

  Ser fram emot att läsa alla svar! <3

  1. Haha åh, vi är så synkade även på distans <3 och wow vilka svåra frågor, bra jobbat 😉😘

 3. Jag saknar mer personliga inlägg, om din vardag och dina tankar. Förlåt men jag tycker att det är så tråkigt att läsa om sökoptimering och annat haha. Kan du inte försöka lägga in lite mer personligt?

 4. Är man förresten orolig som bloggare att ha frågestund? Tänk om det inte kommer in en enda fråga så sitter man där och bra jahopp.

  1. Haha GUD ja. Det är nog därför jag bara haft “frågestund” en enda gång innan nu när jag kollade i arkivet. 2012. Då fick jag bara 3 frågor. Haha! Kanske har jag inte vågat försöka sen dess ;) Så tack för dina kommentarer! Och fin andra kommentar också <3

 5. Undrar fortfarande över ditt drömsamarbete haha :)

  Lyssnar du på några poddar?

  Har du någon koppling till det andliga eller övernaturliga?

  ”Flygplansresa med turbulens” – vad tänker du? Vad känner du om du är på planet?

  // flygrädd som lyssnar på alla poddar i världen medan lillasyster sover och jag promenerar och som nyss var på healingmassage haha

 6. Hej! Jag hittade till din blogg igår kväll när jag googlade på ensamhet. Fick upp ett helt fantastiskt inlägg av dig (https://jennifersandstrom.se/2015/09/14/sahar-ar-det-att-kanna-sig-ensam/) Så ärligt, ja ett av de modigaste och viktigaste inläggen jag läst på länge! Så min fråga blir såklart, hur förhåller du dig till ensamheten idag? Är du nöjd med ditt sociala liv så här 3.5 år senare? Obs! Som nybliven läsare vet jag inte om du sammanfattat det här tidigare. Då är det bara att skippa svar á la “Den frågan är passé” ;) // En nybliven läsare som definitivt kommer stanna kvar. <3

 7. Från en svensk till en annan. Tror du att Finland blir landet du stannar kvar i? Landet som du gifter dig i, kör på barnbiten i (dvs om du vill den biten), går i pension i?

  Kulturkrockar du ofta med ditt eget hemland? (Typ som jag när jag blir chockad i mataffären för att kassörskan småpratar med mig)

  Vad är ditt bästa relationstips?

  Händer det att du tröttnar på bloggen? Vad gör du då?

  Puss!

 8. Har ni planer på att flytta till Sverige i framtiden?
  Hur kom ni fram till att det var du som skulle flytta och inte din pojkvän?
  Vad tänker du om bloggarnas framtid? (såg precis du nämnt det i senaste inlägget)
  Vad ser du fram emot i sommar? :)

  Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.