Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Naiv och lat är mina bästa egenskaper.

Jag är fruktansvärt bekväm av mig och jag älskar det. Jag har alltid gillat att sova om morgnarna, jag älskar till och med att få krypa till sängs om kvällarna. Att vara på semester och bara göra vad man känner för är fantastiskt skönt. Ligga i en solstol under ett parasoll och läsa en hel dag? DRÖMMEN. Eller ligga hemma en hel dag och surfa runt på Stumbleupon, Pinterest, bloggar etc.? Ja tack, gärna med en powernap emellanåt!

Fast om det var hela sanningen skulle jag väl inte rört mig ur flickrummet på gatan hemma i Gällivare ännu? Jag gillar äventyr också. Utmaningar. Vet inte ens vart jag vill komma med det här, skulle ju bara dela med mig av dagens motivation! Just det, det var därifrån det kom: min naivitet. Att jag faktiskt tror på de här orden anses nog i mångas ögon som att “vara naiv”. Vet ni vad jag skrev på instagram som bildtext? If you think I'm naive, do you think I will care? Och det var så jag konstaterade att jag älskar den naiva och drömmande sidan av mig! Där naiv plötsligt har en positivt betydelse. Då kom jag tänka på något annat många ofta anser vara något negativt: att vara lat. Men jag är lat och jag äääälskar det!

“EVERYTHING YOU WANT SHOULD BE YOURS: THE TYPE OF WORK YOU WANT; THE RELATIONSHIPS YOU NEED; THE SOCIAL, MENTAL, AND AESTHETIC STIMULATION THAT WILL MAKE YOU HAPPY AND FULFILLED; THE MONEY YOU REQUIRE FOR THE LIFESTYLE THAT IS APPROPRIATE TO YOU; AND ANY REQUIREMENT THAT YOU MAY (OR MAY NOT) HAVE FOR ACHIEVEMENT OR SERVICE TO OTHERS. IF YOU DON’T AIM FOR IT ALL, YOU’LL NEVER GET IT ALL. TO AIM FOR IT REQUIRES THAT YOU KNOW WHAT YOU WANT” – RICHARD KOCH

Det var allt, för nu.

Mvh, Grubblifer, Naivifer och Latifer snart på väg till gymmet

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.