Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

myslördag

Klockan är 22.30 och jag har precis krypit ned i sängen (har 3g nät nu, jajaja!) iförd leggins, mjukisbyxor, tshirt, tröja och strumpor. Att husen inte har någon värme här är helt sjukt, det är jobbigt kallt liksom. Var i alla fall ner till en butik idag och inhandlade ett mjukisset! Butiken var heaven med billiga och snygga kläder – väldigt likt Forever 21 faktiskt, Cotton On hette butiken. Mjukiskläderna + klänning och kjol för femhundra pix!

Kvällen har tillbringats tillsammans med några av folket från igår. Vi bor alla här i studentlägenheterna så vi har suttit nere i lobbyn, pratat om gårdagen och kikat på film. Himla mys. Blir en tidig kväll ikväll då vi ska på utflykt i morgon!

Drack förresten inga hysteriska mängder alkohol igår, två glas vin, en tequila shot och en drink jag blev bjuden på, under hela kvällen. Var lite sådär härligt tipsy och hade allting under kontroll. SÅ vill jag ha min utekväll!

Förresten alla nära och kära där hemma, förlåt att jag inte smsat/mailat/skypeat alla, eller knappt någon. Men jag har dessvärre ingen, eller väldigt begränsad, möjlighet till det just nu. Puss och kram!

20120707-224404.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.