Jennifer sandström

Myser, tillslut, och lite om Instagram.

Min vintriga Instagram-bild fick förvånansvärt bra respons… (Och man ba: shit det är verkligen vackert här!)
IMG_1837.PNG
…men jag måste säga att här är lika mysigt när det är mörkt! Man kan ana huset i bakgrunden och så lyser små lampor upp den lilla stigen. Man känner sig som en tomtenisse som smyger runt. Att fånga den känslan på bild är dock svårare. IMG_1825.JPG
Det här med Instagram är för övrigt något jag grubblat lite över… Jättefånigt, jag vet! Jag tycker nämligen det är rätt fascinerande hur en med 250 följare ofta får kring 30 likes medan en annan med 470 följare får kring 15… Vill typ kasta ut min telefon genom fönstret när jag inser att jag ens funderar över sånt här. Jakten på likes, så himla patetisk om än vanligt förekommande. Hörde i Fredagspodden med Hanna och Amanda att man kan ställa in så man får push-notiser när de som man själv följer gillar ens foton – på så sätt kan de som har tusentals följare liksom se om deras vänner etc gillar deras bilder…. Och den känslan som uppstår när man inser att de inte gör det. Ja de pratade alltså om det. Jag stängde av notifications för Instagram, Facebook och Snaps för längesen, så skönt! Hur som helst ganska intressant vad märkliga saker vi lägger energi på, eller hur? Och jag med mina 470 följare undrar varför alla de följer mig när väldigt få uppenbarligen “gillar” mina bilder? Äh, känner att de här tankarna inte borde få sättas på pränt, de borde istället förgöras. Men häpp, nu var det skrivet! Haha…

Här hänger vi i alla fall. Och några väldigt mysiga känslor har smugit sig in i min kropp, tillsist. Känslorna har gått lite upp och ner men nu känns det bra.
IMG_1834.JPGIMG_1833.JPG
Vi har sett på Ts favoritprogram shark tank men ska nu slå på The Family Man! Ska vara väldigt julig tydligen, perfekt! Jag har sett väldigt få juliga filmer i år, faktiskt bara The Holiday.
IMG_1835.JPG
Gud jag är lite trött på det här med att ta selfies på mig själv. Känns superfånigt, men tänker att ni vill se vem som finns där bakom alla orden? :-) Så här får ni en puss!
IMG_1836.JPG
Puss! Myser ni också inför julafton?

FÖLJ:

7 svar

 1. GOD JUL Jennifer! Härligt med snöö! Här i södra Sverige (en ort du är väl bekant med; Jönköping!) snöar det nu ymnigt.

  O som vanligt jätteklok spaning kring det med likes och instagram. Jag har aktivt valt att A. avstå från SmartPhone B. avstå från de flesta sociala medier då jag känner mig själv bra nog för att veta att det skulle stressa mig. Det skulle ligga o gnaga. Ja skulle jämföra mig. Min blogg är mer som min dagbok, o dagbok har jag alltid skrivit; facebook är sjukt praktiskt för att hålla kontakt med o hålla sig up to date kring dessa. Allt annat har jag avstått ifrån. Kan inte säga om jag valt rätt eller fel, bu eller bä, men det funkar för mig, o det är ju det som är det vikitgaste =)

  STOR JULKRAM!

  1. Så klokt Anna! Verkligen strongt att kunna känna sig själv så väl och kunna göra det man bör :) i mitt fall är ju sociala medier mycket av det jag gör så kommer nog aldrig avstå helt

 2. Jag följer nästan bara vänner jag känner “på riktigt” och de få kommersiella flöden jag följer gillar jag nästan aldrig, även om jag tittar på bilderna. Du, du hamnar nånstans däremellan ;) Alltså gillar jag ibland, kommenterar ibland men inte lika ofta som på de vänner jag känner.

  Kanske en lite förklaring. Och ja, sluta stressa över likes ;)

  God jul i muminland! Min mumin bakar paj och marinerar kalkonstek här i stugan som vi firar jul i alldeles för oss själva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.