Jennifer sandström

Mvh filosofen.

Hej bloggen. Kändes så himla fint att vara tillbaka på jobbet idag. Hade saknat mina finska friendz och de norska jänterna. Kände ett uns av travel hangover men det gick över efter jag åt upp min choklad-påskhare, typ. Det har varit underbart att få hänga med pappsen i alperna och njuta av utsikter, promenader och massor med god mat. Känner dock någon sorts längtan av att leva livet mera meningsfullt oftare.

Jag blir alldeles matt av tanken att leva ett liv efter hur ens jäkla cv ser ut. För det är ju exakt vad vi gör. “Det här är en bra merit.” “Man måste undvika att ha luckor i sitt cv, se till att alltid göra något.” När jag tänker på det så känns det bara så fruktansvärt meningslöst. Och i mitt huvud viskar någon There must be more to life…

Jag skulle älska att bli framgångsrik med en tjusig karriär. Jag skulle förmodligen trivas och så. Men.

Vet ni vad jag drömmer om? Att få äga en häst, eller åtminstone rida när jag känner för det (kanske några gånger per år). Samt att jobba som nanny. Jag skulle också verkligen vilja yoga regelbundet. Det där sistnämnda är väl enklare att ta tag i. Men att bli nanny – det är väl ingenting man kan göra med 3 års högskola i ryggen? Eller egentligen vill jag kanske bara få gosa med en bebis eller några knoddar lite oftare än i dagsläget. Jag vill inte bli mamma än på mycket länge, men barn är så fruktansvärt härliga. Och vart kan man hitta en islandshäst?

Jag har nog bara klivit in i den där vanliga OMG VEM ÄR JAG ENS-perioden. Det kommer lösa sig och livet kommer bli exakt så bra som det bör. Jag har det bra och jag är tacksam för allt jag fått och får uppleva. Tacksam över igår, idag och i morgon. :-)

FÖLJ:

3 svar

  1. Jo, jag tycker absolut att du kan jobba som nanny ett tag även om du gått på högskolan. Alltså seriöst, jag tänkte precis likadant när jag var klar med min BA men så tänkte jag att nää, det passar inte mig etc etc – och SOM jag ångrar det idag. Om du bara visste.
    Att åka som au pair till exempel är ju ett ypperligt fantastiskt bra sätt att dels få jobba och bo utomlands och samtidigt förbättra sitt språk! Hade jag gjort om mitt liv hade jag åkt till Paris och jobbat – tänk att få prova att bo i vackra Paris. Hade jag gjort det då hade dessutom min franska varit jävligt bra, istället för bara OK.

    I alla fall, jag tycker att man ska göra det man känner att ÅH det här vill jag göra. Inte planera, tänka framåt, känna måsten eller borden. Bara göra det man vill – annars ångrar man sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.