Uppladdad, urladdad, uppochner.

Känner mig så refreshed efter dessa dagar. Har inte orkat plocka upp telefonen för att blogga, och då gör jag det inte. Men ni har förmodligen också haft bättre för er. Vi kan höras i morgon så kan jag visa fler bilder och ösa ur mina tankar över er som vanligt igen.

Men en sak jag måste berätta. I Tyskland kan man köpa FÄRDIGKOKTA och redan MÅLADE ägg i butikerna under påsk. Hur sjukt?

God natt, från en hotellsäng hemma i München igen

20140421-212320.jpg
Nåja, detta är inte i hotellsängen, men i hyrbilen som vi lyckades lämna tillbaka idag utan att få någon sorts bekräftelse på det? Misstänker nu att vi lämnade den till en avancerad liga som lurar hyrbilsmänniskor….

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

3 Kommentarer

 1. 22 april, 2014 / 06:35

  Glad påsk i efterskott. Håller med om att färdigmålade ägg låter sjukt!

 2. 22 april, 2014 / 10:17

  Det roliga är ju att måla dom själv haha :(

  • jennifer
   Författare
   22 april, 2014 / 10:47

   Ja, det är ju själva grejen ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?