Jennifer sandström

You can never die.

dom kommer fråga hur länge tog det att skriva boken? och jag kommer svara omkring tio år, det var då allt började. jag kommer vara trettionånting. Glad och kanske lite utmattad. Men fri. Och lättad över att äntligen ha satt ihop alla de tusentals anteckningar som samlats i Iphones och framtidens telefoner till en enda lång text. Till den där boken. Det blev bara en bok och sen flyttade jag till nya Zeeland och stängde av kontakten med omvärlden nästan helt. I alla fall för ett tag. Tänk om det skulle bli så.

20140422-221206.jpg

/Jennifer, från de sagolika drömmarnas värld

FÖLJ:

2 svar

    1. Åh.. Alltså, jag läser inte så mycket böcker. Önskar att jag gjorde det. Hur börjar man göra det egentligen…? Början här i München läste jag på tunnelbanan, men nu har jag gått över till att mest blogga när jag åker till och från jobbet :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.