Jennifer sandström

Ms. Sjukexpert.

Tudels bloggen.

Nu har fröken här spenderat ytterligare en dag i sängen tillsammans med tre filmer. Dagens mission var att ta mig till Apoteket och mataffären. Det klarade jag. Orkade till och med tvätta håret ikväll. Nu känner jag mig redo att traska till jobbet igen i morgon. Vilken mardrömsstart i mitt nya land och stad och på mitt nya jobb, när man tänker på det. Men det är bara att fortsätta fightas! Jag deppar inte över saker som dessa.

Josephsplatz MünchenGata i närheten av där jag bor. Mysigt område!

Dock måste jag medge att det är något som känns typ jääättesurt. Det är det faktum att jag tränade regelbundet i ett halvår, fick en hyfsat stark kropp och sedan blev så himla sjuk i nu FEM VECKOR. Det här händer alltid förr eller senare, något inträffar som kickar oss av banan av balans och rutin. Utmaningen som kvarstår? Att så snart kroppen tillåter ta mig tillbaka dit! Till regelbunden träning, svett, puls och muskler. Eh och precis där var jag tvungen att göra en armhävning för att se om jag kom ihåg hur man gör (fortfarande orkade). Pjuh, det gjorde jag, men det kändes lite tungt just nu. Det känns verkligen som att min kropp hatar mig eller som att den är jättejätteledsen, men den är en rätt fantastiskt maskin ändå, det får man ge den. Tack kroppen för att du kämpar och kämpar, tack!

Och i slutändan sitter jag där, ett gäng erfarenheter rikare och vet precis vad man ska göra när man mår si eller så. Har diskuterat läkemedel och naturläkemedel lite för mycket på senaste tiden, mer om det en annan dag.

Mirror selfie Skönt var det att ta på något annat efter två dygn i sidenpyjamasbyxor och sovtshirten som är Ns gamla. Det här är också Ns tröja, som enligt en random indier på instagram “didn't suit me though” haha saknar deras brutala ärlighet!!

En annan kul sak. Förra natten pratade jag i sömnen, bevittnat av min sovkompis Siri. Det roliga, eller kanske sjuka, var att jag pratade på engelska! Åh det lilla språket som kändes som Mount Everest för några år sedan – tänk att det nu är en piece of cake och så naturligt integrerat i min vardag!

Ååååå godnatt på er! Känner ni också att jag har lite mer energi i mig nu? Jag känner det.

FÖLJ:

2 svar

  1. Jobbigt med att vara sjuk när man har tränat regelbundet och allt rullar på så bra. Jag har haft en kanonperiod där jag har hunnit med mina träningspass, jobbat, pluggat och hunnit med hästarna, och så igår bröt förkylningen ut igår, så typiskt! Men man får göra det bästa av situationen och försök hålla humöret uppe :)

    Ger dig all lycka till med att komma tillbaka till träningsformen igen, kämpa!

    Kram, Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.