Våren påväg till München?

Det är något jag har glömt att berätta för er *gulp*

20140217-222714.jpg20140217-222721.jpg Vi hade SEXTON PLUSGRADER i lördags här i München. Helt, sjukt, skönt. Så ja, jag och Siri åt lunch på uteservering. I FEBRUARI. Wow. And Judith, can you see my plate, I'm having something very ”Baverian”! ;) And I liked it. Baveria/Bayern är ju ”delstaten” jag är i och typisk mat här schnitzel, korvar, olika saker med fläsk osv. Och mycket potatis. Öl är snarare en regel än undantag. Men jag är som sagt inte särskilt mottaglig för alkohol just nu, och därför helt fel land att vistas i egentligen.

Väderprognoserna ryktas om att det ska bli vårvarmt även idag. Det var lite magiskt att i lördags spatsera förbi knökfulla uteserveringar och parker där människor satt på gräset. Har inget emot det alls faktiskt.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

4 Kommentarer

 1. 18 februari, 2014 / 09:35

  Åh härliga München! Kul att du har det så bra i Tyskland!

 2. Johanna
  18 februari, 2014 / 18:56

  Härligt med vår! Nyfiken på hur ni håller i liv förhållandet. Några tips? :) / tjejen som håller på att kära ned sig på distans, men som finner det komplicerat hehe ;)

  • jennifer
   Författare
   18 februari, 2014 / 21:17

   Johanna nu tittade jag igenom gamla kommentarer och såg att du ville ha tips kring en kille du hade träffat – kan det vara samma kille det gäller nu?! Och du, släpp det där om komplicerat, det är det, men tänk så är det värt det? Ska skriva ett inlägg nu på direkten om hur vi håller förhållandet vid liv. Kram!

  • jennifer
   Författare
   18 februari, 2014 / 22:37

   Har skrivit ihop ett långt inlägg, superlångt blev det. Men får publicera det i morgon kanske. God natt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?