Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Finding Neverland & Forgetting Sarah Marshall.

Ytterligare två sevärda filmer. Skulle nog vilja ge bägge filmerna toppbetyg! Jösses ja. Finding Neverland är historien om hur Peter Pan blev till. Och Forgetting Sarah Marshall är en jätterolig romantisk komedi snäppet bättre än den där typiska romantiska komedin

Ni kan nog gissa vilken bild som tillhör vilken film. Bra skådisar i bägge filmerna. Framför allt i Finding Neverland. Älskar Johnny Depp och den lilla killen! Älskar för övrigt vackra filmer där barn har en betydande roll, ett annat sådant exempel är August Rush.

Och nu är ni lite förvirrade och ba hur lyckas Jennifer se flera jättebra filmer på raken?! Jo för att någon gång då och då tar hon tillfället i akt och skriver ner eventuella filmtips och filmer som är sånna folk säger att man bara måste se. Då sitter man plötsligt på en lång lista med filmer man inte sett men som med stor sannolikhet är av bra kvalité. Det värsta jag vet är att råka se en film i min ensamhet som är helt värdelös. Man vill ju inte slösa med sin dyrbara tid, hehe.

filmtips

Här är min lilla lista. Har en ännu längre någonstans från tiden då jag bodde med Fredrika, film- och serie-nörden nummer ett. Det var sjukt mysigt att bo med henne och alla filmkvällar.

FÖLJ:

6 svar

  1. Jag kan inte heller hitta den :( Kan inte minnas vart jag har skrivit ner det ifrån, måste ha blivit ett misstag.

   1. Åh.. Jag har för mig att du skrev att du hade sett den för ett tag sen och att den va hysterisk kul! Men jag kanske har drömt :)

 1. Vaaaaa har du aldrig sett Seven Pounds???????? SEEEE, nu. Min kompis sa senast i helgen “Åh, jag önskar att jag aldrig sett Seven Pounds så att jag fick se den för första gången igen.”

  Och “en oväntad vänskap”, sett den?! Den önskar jag att jag fick se för första gången igen… :)

  1. Åhh vad kul att höra! Kanske blir en film för kvällen… :-) jaa en oväntad vänskap har jag sett, fantastisk film.

 2. Vad kul att jag läste det här inlägget häromdagen och stannade efter finding neverland och kände att DEN vill jag se! haha Vad fint skrivit av dig bästifer, saknar dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.