Jennifer sandström

Morgonträning & grodpussar.

Hallo mates. Mår utmärkt idag! Nåja, nästan. Älskar liksom det här flexibla schema som jag har, men jag måste sluta powernapa mitt på dagen. Igår kväll somnade jag inte förrän två. Så ja, mår utmärkt men gäspar rätt ordentligt. Målet är att ta mig igenom dagen utan att lockas till den mjuka sängen… Jag tänker alltid att “åh, jag kan ligga i sängen och plugga!” och det funkar aldrig för varje gång somnar jag…. :) Är det bara jag?

Började i alla fall dagen med att promenera hand i hand med Mumin till gymmet. “Morgonträning” klockan tio. Så bäst! Gjorde lite nya övningar med kettlebells, gissar på go träningsvärk i morgon. Efter gymmet gick vi till Shamrock Café där vi hade en lunchkupong för två. Det bjöds på renskav och mos, mums.

IMG_1002.JPG Det här är för övrigt min grod-pose! (Känner att varje blogginlägg förtjänar någon form av bild!) Funkar med tre olika sorters ögon: stängda, kisande och öppna. Med de stänga ögonen passar sig en grodpuss utmärkt, även om det kanske inte är något jag rekommenderar att göra in public så att säga. (Det ser nämligen väldigt lustigt ut.) Men vill man underhålla sig själv och omgivningen – kör på!

Jag har två små kapitel kvar i min bok nu. Och jag kämpar så emot tröttheten just nu. Måste göra något som håller mig sysselsatt… Kycklingen är redan i marinad för middagen, såsen gjord. Hm, kanske baka bröd??

Puss på er.
Och PS. här om någon dag kommer ett gästinlägg om ett spännande resmål!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.